Autor: Informer.rs

06.11.2019.

22:54 >> 22:47

Foto:

Sport

(VIDEO) TOTENHEM NOKAUTIRAO ZVEZDU! Crveno-beli promašili zicer i potpuno potonuli, "pevci" ubedljivi u Beogradu!

 

Velika očekivanja, prizivanje prošlogodišnje pobede nad Liverpulom na isti dan, šansa da se dva kola pre kraja dođe na korak do proleća u Evropi... sve je to propalo posle nešto više od pola sata utakmice na "Marakani".

(VIDEO) NIJE MORALO OVAKO! Karambol kod gola Totenhema, stativa, prečka i mnogo uzdaha na "Marakani"

Pre tačno 365 dana šampion Evrope je poklekao pred izabranicima Vladana Milojevića kada je Milan Pavkov dao dva gola u razmaku od sedam minuta i nokautirao "Redse" za veliko slavlje. Istorija je mogla da se ponovo, ali je Gazaniga stao na put velikoj radosti svih zvezdaša kada je u 23. minutu odbranio zicer junaku iz meča sa Liveprulom, Pavkovu.

Informer

Lopta je nakon odbitka došla do napadača Zvezde, on je imao vremena da se namesti i gađao desnu stranu gola. Već je golman Totenhema bio savladan, bacio se na levo, ali je nogama uspeo da sačuva svoj gol i donese potrebnu energiju gostima koji su u tim momentima bili u padu igre.

Razgalili su se navijači crveno-belih, očekivali su gol u mreži Totenhema, ali su gosti u 34. minutu prvi pogodili. Karambol u kaznenom prostoru Zvezde. Prvo stativa Harija Kejna, a onda prečka Hjung Min Sona i gol koji je postigao Đovani Lo Selso najavili su još jedan debakl protiv Engleza.

Informer

Opet je domaćin imao zicer, ali je ovog puta stativa stala na put snovima o makar bodu iz dvomeča sa Totenhemom. Redžvin Van la Para pogodio je stativu i to je bilo sve od crveno-belih na ovom meču. Od tada je gostujuća ekipa vukla konce.

Čovek za koga se očekivalo da neće zaigrati u Beogradu, Korejanac Son za tri minuta je rešio sve dileme. Prvo u 58. onda i u 61. minutu pogađa je i podsetio na partiju iz Londonda od pre 14 dana kada je takođe dva puta matirao nemoćnog Borjana.

Informer

Do kraja je i rezervista Eriksen našao put do mreže i dokrajčio nemoćnog rivala. Dobra vest za Zvezdu jeste pobeda Bajerna protiv Olimpijakosa. Crveno-beli više nisu u igri za drugo mesto, ali jesu za treće koje vodi u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Naredni meč u Ligi šampiona crveno-beli igraju 26. novembra protiv Bajerna, ponovo na "Marakani".

CRVENA ZVEZDA - TOTENHEM 0:4 (0:1)

Lo Selso u 34. minutu i Son u 58. i 61. minutu i Eriksen u 86. minutu za Totenhem

Stadion: Rajko Mitić (Beograd), Sudija: Karlos del Sero (Španija)

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gobeljić (od 46. Žander), Degenek, Milunović, Rodić - Jovančić (od 62. Kanjas), Petrović, Garsija (od 68. Boaći), Marin, Van la Para - Pavkov.

TOTENHEM: Gazaniga - Fojt, Dajer, Sančez, Rouz - Ndombele, Sisoko - Dele (od 62. Eriksen), Lo Selso (od 86. Skip), Son (od 75. Sesenjon) - Kejn.

KRAJ!

93. minut - Bez potrebe je sada rezervista Skip oštro startovao na Boaćija koji je hramljujući napustio teren.

90. minut - Igraće se još četiri minuta nadoknade.

86. minut - Poslednja promena kod gostiju, Oliver Skip je u igri umesto Lo Selsa.

85. minut - GOOOL! Eriksen pogađa mrežu i uspeva da dotuče Zvezdu!

79. minut - Ne izgleda dobro. Pavkov je iznet na nosilima sa terena. Nadamo se da nije u pitanju ozbiljnija povrede. Zvezda će do kraja meča igrati sa 10 igrača jer je Milojević napravio sve tri promene.

75. minut - Pravi i Poketino izmenu, dvostruki strelac Son ide van terena, a umesto njega u igri je Rajan Sesenjon. Navijači su već počeli da napuštaju stadion.

71. minut - Kejn je imao dobru priliku, ali njegov šut sa nekih 10 metara ide pored gola.

68. minut - Poslednja promena u redovima Zvezde. Ričmond Boaći menja Garsiju.

62. minut - Po jedna promena na obe strane. Za goste je na terenu Kristijan Eriksen umesto Alija, a Hose Kanjas menja Dušana Jovančića.

61. minut - GOOOOL! Ponovo Son, deluje da je sada sve gotovo, crveno-beli su u nokdaunu!

59. minut - Dobar šut Pavkova, ali opet Gazaniga na mestu.

58. minut - GOOOL! Son duplira vođstvo Totenhema! Nisu ga očekivali u Beogradu, a on je iskoristio prostor koji mu se ukazao i pogodio mrežu Zvezde.

49. minut - Moglo je biti jako opasno! Išla je Zvezda u kontru 3 na 2, ali je Pavkov poslao lošu loptu ka Marku Marinu i propala je prilika za izjednačenje.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Prva promena u sastavu Zvezde, na terenu je Žander umesto Marka Gobeljića.

POLUVREME!

45. minut - Igraće se još dva minuta nadoknade u prvom poluvremenu.

44. minut - Stativa! Radžvin Van la Para je bio u odličnoj prilici. Šutirao je iskosa, ali je lopta završila na desnoj stativi. Nakon toga se odbila do Sančeza koji je zamalo dao autogol. Mnogo sreće za Engleze!

34. minut - GOOOL! Vode gosti golom Lo Selsa! Nastao je veliki karambol u kaznenom Crvene zvezde. Prvo je Kejn pogodio stativu, onda Son prečku i na kraju Argentinac postiže pogodak za vođstvo svog tima.

23. minut - KAKVA ŠANSA! Gazaniga skida zicer Milanu Pavkovu! Bio je sam napadač Zvezde na nekih 10 metara od gola, ali se golman gostiju instinktivno bacio u stranu i skinuo zicer!

18. minut - Zvezda je prepustila posed lopte rivalu, ali za sada nema ozbiljnijih pretnji po Milana Borjana.

13. minut - Prvi pokušaj na meču imao je Hari Kejn. Njegov šut pogodio je spoljni deo mreže.

2. minut - Odmah je Zvezda krenula agresivno, Garsija je pokušao da ugrozi gol Gazanige, ali je defanzivna linija Totenhema uspela da ga zaustavi neposredno pred šut.

1. minut - Utakmica je upravo počela!

20.40 - Sve je spremno za početak spektakla. Igrači Totenhema zagrevaju se na terenu, a tribine se polako, ali sigurno popunjavaju.

Informer

19.55 - Poznat je i sastav Totenhema. Iako se nije očekivalo da će Hjung Min Son biti u prvih 11, Korejanac će u Beogradu zaigrati od prvog minuta.

19.45 - Iako je gotovo čitavog dana u Beogradu padala kiša, prema prognozi do kraja dana, očekuje se da za vreme utakmice bude oblačno, ali suvo vreme pa navijači koji krenu put "Marakane" ne moraju da brinu.

19.20 - Pogledajte i kako je UEFA najavila meč u Beogradu:

19.11 - Crvena zvezda i Totenhem do sada su se sastali samo tri puta. Poslednji duel okončan je pred dve nedelje rezultatom 5:0 u korist Engleza, a pre toga dve ekipe ukrstile su koplja davne 1972. godine. Totenhem je u prvom meču Kupa UEFA bio bolji kod kuće sa 2:0, dok su crveno-beli slavili u Beogradu minimalnim rezultatom (1:0) što im nije bilo dovoljno za prolaz u narednu fazu.

18.50 - Sjajnu uvertiru pred meč na "Marakani" starijim kolegama priredili su omladinci Crvene zvezde koji su sa 2:0 pobedili vršnjake iz Londona i došli na korak do plasmana u narednu fazu.

18.31 - Nešto više od dva sata do početka utakmice već je poznat sastav Zvezde. Vladan Milojević odlučio se za veliko iznenađenje. Njegoš Petrović nalazi se u startnoj postavi.

18.30 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču četvrtog kola grupne faze Lige šampiona između Crvene zvezde i Totenhema. Beogradski crveno-beli pred punim tribinama dočekuju "pevce" u želji da pobedom najave proleće u Evropi. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja sa "Marakane".

Tagovi: