Autor: Informer.rs

27.11.2019.

13:11

Foto:

Sport

BEZ DLAKE NA JEZIKU O BRUKANJU ZVEZDE! Britanski jutjuber pravo u metu: Nije bilo borbe, energije od prošle godine, karte su bile preskupe...

- Očekivano nažalost. Nije bilo te borbe, te energije od prošle godine kada se dobio Liverpul i kada je protiv Napolija bio iks, karte su bile preskupe, osećalo se da to nije bilo to. Mislim da se to prenelo na igrače. Idemo dalje biće bolje možda u budućnosti - kazao je za Kurir Vujanić.

Vujanić kaže da nešto nedostaje ekipi, da je svaka borba bila izgubljena.

Informer

David Vujanić

- Kada se uđe na stadion, tih prvih pet minuta se odmah zna kako će da bude. Svaka borba u duelu je bila izgubljena, baš nekako mekano. Drugačije nego prošle godine. Jeste da se ekipa promenila, ali je nešto falilo. Naravno da je Bajern-Bajern, stvarno ekipa snova, i Totenhem je isto super ekipa, ali nešto tu nije cimalo. Mislim da to počinje od nekih drugih stvari, i karata... Druga je neka priča, nažalost - zaključio je Vujanić.

Prokomentarisao i predstojeći duel Partizana i AZ Alkmara u Hagu.

- Pratim sve srpske klubove. Nadam se pobedi Partizana, bilo bi dobro za koeficijent. Ja mislim da može iks da bude. Partizan je kreativniji, imaju igrače. Sviđaju mi se Sadik i Suma - rekao je britanski jutjuber.

Bonus video

Tagovi: