Autor: Informer.rs

04.12.2019.

08:05

Foto:

Sport

MOŽDA ĆU NA ZIMU OTIĆI IZ ZVEZDE! "Delije" u šoku, Milojević OZBILJNO ZABRINUO navijače!

Postoji mogućnost da napustim Zvezdu ove zime, kaže Vladan Milojević! Trener crveno-belih pred današnji meč 19. kola Superlige protiv Mladosti u Lučanima (Arena sport 1, 15.00) govorio je o svojoj budućnosti na "Marakani" i tom prilikom poručio da je odlazak jedna od opcija!

Spekulacije

Informacije medija o tome ko dolazi, a ko odlazi iz Zvezde ne potiču od nas
Vladan Milojević, trener C. zvezde

Milojević je istakao da sportisti i treneri ne mogu da žive od uspeha iz prošlosti i stare slave.

- U sportu nema minulog rada i morate da se dokazujete iz dana u dan. Svi smo pod lupom javnosti i videćemo sve kad se završi polusezona. Imam veliko poverenje u svoje igrače. Informacije medija o tome ko dolazi, a ko odlazi iz Zvezde ne potiču od nas. Mi čekamo zimsku pauzu, pa ćemo sve analizirati - kaže Milojević.

SVI SMO POD LUPOM, VIDEĆEMO ŠTA ĆE BITI TOKOM ZIME! Milojević oprezan pred gostovanje u Lučanima, otkrio i na koga ne može da računa!

UZBUNA NA "MARAKANI"! Crveno-beli u žestokom problemu čekaju finiš prvog dela sezone



Tri kola pred zimsku pauzu, klub s "Marakane" prvi je na tabeli sa sedam bodova više i utakmicom manje od drugoplasirane Vojvodine, a cilj im je da razliku uvećaju. Tradicija ide Zvezdi naruku, pošto nikad nije izgubila od Mladosti, ali Milojević upozorava da ne sme biti opuštanja.

Bonus video

Tagovi: