Autor: Informer.rs

14.12.2019.

16:05

Foto:

Sport

NIJE SAMO BIRMANČEVIĆ ZANIMLJIV ZVEZDI! Milojević poziva navijače na proslavu jesenje titule i navodi koji mu se igrači Čuke dopadaju!

Derbi mečom protiv Čukaričkog, fudbaleri Crvene zvezde će u nedelju proslaviti titulu jesenjeg šampiona, a u vezi sa tim Milojević je pozvao navijače na najveći srpski stadion.

- Igramo poslednju utakmicu u godini, igramo derbi, protiv tima koji je spoj mladosti i iskustva. Aleksandar Veselinović je to dobro posložio. Ima tu dobrih pojedinaca poput Kajevića, Docića i Stojanovića koji nam je prošle godine pravio mnogo problema. Čeka nas težak ispit i pozivam navijače da nam daju vetar u leđa i proslavimo jesenju titulu - rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

(VIDEO) KAKO "DELIJE" ZOVU NA UTAKMICU! Uz baklje i vatromet: Osećam strašan nedostatak buke!

On je zatim u zagonetnom tonu progovorio o Birčančeviću ne želeći da potpuno otvori karte u vezi sa transverom nekadašnjeg igrača Partizana na "Marakanu".

Veljko je dobar igrač, ali su sjajni igrači i Šapić, Kovač, Kamenović i Vidosavljević. Svi dobri domaći igrači su uvek zanimljivi Zvezdi, ali to ne znači da će doći kod nas. O pojačanjima ćemo posle Čukaričkog, ima vremena - rekao je Milojević.

(VIDEO) NEVEROVATNO! Evo kako je nastala fantastična koreografija navijača Zvezde i Olimpijakosa!

Prema njegovim rečima, igrači su zaslužili da tribine budu popunjenije nego inače ne ulazeći u to na koji način će biti dočekani Tomane i Žander.

Ne možemo da se žalimo na navijače, oni su uvek uz nas. Nadamo se da će vreme biti dobro i da će tribine biti punije. Igrači su zaslužili da ih navijači nagrade svojom podrškom za sve uspehe u prethodnoj godoni, a mi ćemo dati sve od sebe da im se zahvalimo dobrom partijom - rekao je Milojević.

ONI PRVI IDU IZ ZVEZDE? Na "Marakanu" već stigle dve ponude, odluka pada posle Čuke!

Iskoristio je Milojević priliku da čestita omladincima Crvene zvezde evropsko proleće.

- Želeo bih da čestitam omladincima plasman u nokaut fazu Lige šampiona. Grafičar i omladinci svojim rezultatima pokazuju da idemo u dobrom putu i da je budućnost kluba sigurna. Čestitam Delijama na priznanju koje su dobili od Instituta za transfuziju krvi. Dali su ubedljivo najviše krvi i pozivam ih da i u utorak daju krv, da spasimo još zivota - rekao je Milojević.

Meč između Zvezde i Čukaričkog počeće u nedelju do 15 časova na beogradskoj "Marakani".

Bonus video:

Tagovi: