Autor: Informer.rs

17.12.2019.

16:50

Foto:

Sport

ŠTA ĆE REĆI DELIJE? ŽANDER MEĐU NAJBOLJIMA U SUPERLIGI! Statistika rekla svoje: Marin najbolji, tragičar iz Atine visoko plasiran!

Rađeno je to na osnovu sopstvenog indeksa, komplikovanog algoritma koji računa i – samo primera radi – broj uspešnih centaršuteva, pretrčane kilometre, procenat tačnih dodavanja, dobijene duele, naravno golove i asistencije...

(FOTO) SE*SI ŽENE ZVEZDINIH IGRAČA! One su zablistale: Sevali dekoltei, minići i skupe kreacije na proslavi šampiona!

Na osnovu svega toga najbolji u Superligi je – kapiten Crvene zvezde Marko Marin! Njemu je dodeljen indeks 298 što ga na kontinentalnoj listi svrstava na 337. mesto sa igračima kakvi su, čisto zbog poređenja, Dinamov Dani Olmo, pa Monakov Aleksandar Golovin, Realovi Luka Modrić i Toni Kros, Čelsijev N’Golo Kante, čak i Barselonin Antoan Grizman, koji istina ove jeseni nije igrao na nivou ranijih sezona.

Informer

Odmah iza Marina je njegov saigrač El Fardu Ben (296), na trećem je mestu najbolji strelac Partizana Umar Sadik (285), a na četvrtom – eto iznenađenja – glavom i bradom Žander (274), iako je on za crveno-bele ove sezone odigrao samo 622 minuta u Superligi. Srećom po Žandera ovde se nisu računale evropske utakmice, jer da jesu verovatno bi mu zbog greške koja je prethodila golu Kopenhagena i skrivljenog penala protiv Olimpijakosa ocena bila značajno niža.

Kako se ipak gledala samo Superliga, negde je i logično što u Superligi dominiraju igrači lidera Zvezde i drugoplasiranog Partizana. Sejduba Suma je tako peti sa indeksom 269, iza njega je Bibras Natho (266), dok su na deobi sedmog mesta (265) Nemanja Milunović i Miroslav Bogosavac iz Čukaričkog, jedini igrač koji se ugurao u TOP 10, a da nije iz tabora večitih beogradskih rivala, a iza njega su ostali Mateo Garsija i Strahinja Pavlović.

Informer

Bonus video:

Tagovi: