Autor: Informer.rs

22.12.2019.

09:59

Foto:

Sport

DELIRIJUM NA MALOM KALEMEGDANU! Šakota dovodi Amerikanca iz Olimpijakosa u Zvezdu (VIDEO/FOTO)

Grčki mediji pišu da će za Crvenu zvezdu uskoro potpisati američki bek Kevin Panter, koji će uskoro raskinuti saradnju sa Olimpijakosom.

S obzirom na to da su Dragan Šakota i 26-godišnji bek sarađivali u AEK-u pre 12 meseci, jasno je da je Amerikanac trenerova želja.

UBAČENE GRUPE IZ DRUGIH TABORA RUŠE KLUB, ŠIRE DEFETIZAM...Zvezda se oglasila: Znamo ko i znamo za koga rade! Objavićemo imena!

ZVEZDA NE ZABORAVLJA! Tejlor Ročesti dobio poklon od bivšeg kluba!

 

Ovog leta Panter je potpisao za Olimpijakos, očekivalo se da bude jedan od protagonista igre velikana iz Pireja. Međutim, u poslednje vreme je izgubio status. Nije ga bilo ni u rosteru Olimpijakosa na nedavnom meču protiv Crvene zvezde.

Informer

On je ove sezone odigrao 11 mečeva u Evroligi i prosečno je beležio 6,8 poena. Panter je prošle sezone sa velikim uspehom igrao za Virtus iz Bolonje koji su predvođeni Aleksandrom Đorđevićem trijumfovali na Fajnal foru FIBA Lige šampiona, dok je Panter dobio MVP priznanje. U polufinalu protiv Bamberga postigao je 21, a u finalu protiv Tenerifa 27 poena. 

On je i 2018. u dresu atinskog AEK takođe podigao pehar FIBA Lige šampiona!

Od 2016. godine Panter je prisutan u Evropi, pošto je tada pojačao redove grčkog Lavrija, potom je igrao za Antverpen, Rosu, AEK, Virtus i na kraju Olimpijakos.

Bonus video

Tagovi: