Autor: Informer.rs

06.01.2020.

09:50

Foto:

Sport

ON JE NOVI KAPITEN CRVENE ZVEZDE! Ljubav prema klubu je VEĆA I VAŽNIJA od miliona! Pare ne mogu da kupe moj san

Ali, već kada krenu pripreme, crveno-beli će dobiti novog kapitena - Milana Borjana.

Logičan sled događaja, s obzirom na to da je golman Zvezde bio dosadašnji zamenik kapitena, javlja Žurnal. Ali je i logičan u smislu da je Borjan istinski lider crveno-belih na terenu, najbolji igrač u minuloj Ligi šampiona. I jedan je od igrača sa najdužim stažom u klubu u sadašnjem igračkom kadru.

Sve to znači i da će golman Zvezde ostati u klubu, iako i za njega ima ponuda. On je i sam potvrdio u razgovoru za Alo da nema nameru da ide preko granice.

Ne idem ja nikuda! Imam ugovor još tri i po godine. Želim da ostanem u Crvenoj zvezdi. Lepo mi je ovde i meni i mojoj porodici. Uživamo. Živim dečački san. Nekada je ljubav prema klubu veća i važnija od para, od svih tih miliona koji se sporadično pominju u medijima.Ponuda ima, ali srcem sam vezan za Zvezdu i Srbiju. Pare ne mogu da kupe moj san, a to je da osvojim duplu krunu sa Crvenom zvezdom. Posle toga - videćemo. Ima u klubu nekih mlađih golmana koji bi mogli da me naslede, koji treniraju i bore se za to mesto - poručio je Borjan.

Borjan je došao u Zvezdu u leto 2017. godine kao slobodan igrač iz Ludogoreca. Za ove dve i po sezone skupio je 122 nastupa u dresu srpskog prvaka.

Bonus video

Tagovi: