Autor: Informer.rs

06.01.2020.

16:48

Foto:

Sport

DO SKORO JE VREDEO PET MILIONA! "Delije" su ostale u šoku: Evo zašto je Marinu toliko pala cena!

Marin je pokazao veliki kvalitet, jeste njegova forma bila u padu, ali... Navijače Crvene zvezde začudilo je obeštećenje koje je plaćeno. Zvezda je zaradila tek oko 1.2 miliona evra a do pre par meseci činilo se da je cifra mnogo veća.

- Imali smo ponude od pet miliona evra za Marina i četiri miliona za Bena. Nismo ni određivali njihovu cenu, jer oni nisu na prodaju. Ipak, nismo mi jedini koji odlučujemo. Postoji tržište koje može da poremeti naše planove i želje u slučaju da Marin dobije ponudu koja se ne odbija. Nije stvar da li će Zvezda dobiti tri, četiri ili pet miliona evra, prosto ne možete imati nezadovoljnog igrača. Mi želimo da ostanu. Pričali smo sa njima, jer nam je najvažnije da im glave budu mirne i da budu fokusirani na obaveze u klubu - rekao je Zvezdan Terzić posle zimskih priprema prošle godine.

Na specijalizovanom sajtu "Transfermarket" cena igrača je šest miliona evra, a "Telegraf" prenosi da su godine, ali i slabe partije u Ligi šampina uticale da se kasa šampiona Srbije ne napuni do vrha.

Marin je dobio i ogromnu povišicu, pa je i sam igrač izrazio želju da ode, a Zvezdi su ruke u tom slučaju bile vezane.

Bonus video:

Tagovi: