Autor: Informer.rs

16.01.2020.

09:56

Foto:

Sport

VEZISTA NA IZLAZNIM VRATIMA! Fudbaler Zvezde ponuđen Alavesu!

Kako prenosi Mozzartsport Jovančić je ponuđen španskom Alavesu. Srpski šampion čeka odgovor iz Baskije, kluba sa kojim su sarađivali u bliskoj prošlosti kada je u Vitoriju otišao Aleksandar Katai.

Vezista može da napusti klub ove zime u slučaju dobre ponude. Za Jovančića su interesovanje do sada pokazali Ferencvaroš, kao i jedan poljski klub koji nije mogao da isprati uslove iskusnog veziste. U drugoj godini novog ugovora Jovančić u Zvezdi  mesečno zarađuje oko 30 hiljada evra što je za Poljake bilo previše. Pregovori su zastali, a sada se čeka odgovor Alavesa.

Tokom prošle sezone Dušan Jovančić je bio jedan od najboljih investicija Crvene zvezde. Doveden je bez obeštećenja, kao igrač kome je istekao ugovor sa Vojvodinom, a ubrzo je postao jedan od najboljih igrača. Međutim, ove jeseni nije ponovio takav nivo igara, a mučio se i sa povredama

Jovančić ima ugovor sa Zvezdom do 2021. godine. Međutim, teško da crveno-beli mogu da računaju na veliko obešštećenje čak i ako se Alaves odluči da Jovančića. Milion evra je gornja granica, navodi pomenuti izvor.

Bonus video

Tagovi: