Autor: Informer.rs

31.01.2020.

12:51

Foto:

Sport

STANKOVIĆ? IMAO SAM TREMU! Željko Gavrić oduševljen trenerom: Kao dečak sam najviše voleo Dekija!

E sad, da li sam zaista među boljima, ne znam, ali sam u procesu adaptacije i nadogradnje i imam šanse da budem dobar. Opterećenje uvek postoji, to je sastavni deo sporta - kazao je Gavrić, koji kaže da u ekipi najviše komuniciram sa Benom I Milunovićem.

Trener Dejan Stanković ga je oduševio.

- Fenomenalan kao čovek, imali smo mnogo razgovora individualno. Imao sam tremu, više sam bio uzbuđene. Deki mi je rekao da se opustim, imao sam problem prvih dana. Bio sam stegnut. Nisam mogao da se opustim...Volim da driblam… Sa vežbom postižem rutinu. Karakterno sam najviše voleo Dejana Stankovića kao dečak. Ne igramo na istim pozicijama, ali sam ga voleo. Vilfrida Zahu najviše volim. Sličan sam tip igrača.

Fenomenalan je jesenas bio u dresu Zvezdine filijale Grafičar talentovani vezista.

- Grafičar ima malo bolju priču nego ranije. Razlika je vevika u skustvu i igračkom kadru. Ekipa je mnogo kvalitetnija. Dosta igrača je iz Semberije - kaže Gavrić koje sa Joveljićem bio cimer u mladoj reprezentaciji.

Cilj mu je da ostavi dubok trag u Zvezdi.

- To mi je prvenstveno u glavi. Da nastupam na evropskoj sceni.

Mogao je Gavrić da igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

- Imao sam ponudu Bosne u mlađim kategorijama, do 17 godina. Ali dugo sam u reprezentaciji Srbije i znao sam da ću za Srbiju igrati.

Ovde pogledajte ceo intervju sa Gavrićem.

Bonus video

Tagovi: