02.02.2020.

18:47

Foto:

Sport

OD STARTA BORBENO I PAMETNO! Šakota upozorava svoje igrače da u večitom derbiju ne smeju da ponove greške iz duela protiv Efesa!

Meč između košarkaša Crvene zvezde i Partizana igra se u ponedeljak od 18 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić", a iskusni trener je dao svoje viđenje meča.

- Sve utakmice sa Partizanom su važne, bez obzira na to u kom su takmičenju. Očekujem da će ih biti mnogo ove sezone. Naš rival je trenutno na vrhu tabele i igraće ovu utakmicu potpuno rasterećeno. Sa druge strane, od nas očekujem da odigramo potpuno drugačije od onoga što smo pokazali u prvoj četvrtini utakmice sa Efesom. Moramo da budemo od starta borbeni i pametni - rekao je Šakota za klupski sajt.

BEZ "GROBARA" NA DERBIJU! Zvezda izdala saopštenje pred košarkaški derbi!

Šakota je rekao i da će na dan utakmice biti poznato koji će tim istrčati na parket, ali i da očekuje da će hala "Aleksandar Nikolić" piti ispunjena do poslednjeg mesta.

- Očekujem da će naši navijači dati podršku koja je neophodna za ovakve utakmice. Trebaće nam ta energija, jer sa druge strane imamo tim koji je u potpuo drugačijem ritmu utakmica, koji je imao pet dana da se pripremi za ovu utakmicu, ali nadam se da smo svesni značaja utakmice i da ćemo biti ratnički raspoloženi - rekao je Šakota.

ANĐUŠIĆ POTPISAO DO 2024. GODINE! Zvezda završila veliki posao!

Košarkaš crveno-belih Vladimir Štimac istakao je njegov tim očekuje takmičarski važna utakmica.

- Očekuje nas utakmica koja je uvek specifična i takmičarski važna. Moramo da odigramo čvrstu tvrdu utakmicu, da se pridržavamo dogovora iz svlačionice. Samo tako sa dobrom odbranom, ulazom u utakmicu, potpuno suprotno od onoga što smo pokazali u prvih 10 minuta protiv Efesa u petak, uz ogromnu podršku sa tribina možemo do rezultata i pobede. Ova utakmica nije biti ili ne biti, biće ih još sa Partizanom ove sezone sigurno, ali želimo što bolju poziciju na tabeli i plasman u plej of ABA. Samim tim pobeda nam je vrlo važna - rekao je Štimac.

U prvom meču večitih rivala ove sezone u regionalnom takmičenju pobedio je Partizan u “Štark Areni".

Tagovi: