Autor: Informer.rs

03.02.2020.

20:30

Foto:

Sport

PROBLEM U NAJAVI! Ben traži povišicu, a evo šta kaže Zvezda!

Naime, kako prenosi Mondo Ben traži povišicu na 650.000 evra godišnje, što je oko 150.000 više nego njegova trenutna godišnja zarada.

Međutim,  to crveno-belima ne odgovara u situaciji kada planiraju da smanje budžet za plate igrača i zbog čega su, kako je rečeno, pustili Marka Marina da ode u Saudijsku Arabiju.

Crveno-beli ipak veruju da će doći do dogovora i da će 30-godišnji ofanzivac nastaviti da igra za tim srpskog šampiona. Ali, ukoliko ne produži ugovor, Crvena zvezda nema interes da "forsira" Bena u drugom delu sezone, jer će po završetku juna postati slobodan igrač.

Ben je u grupi igrača za koje je na okupljanju pred početak priprema rečeno da Stanković insistira na njihovom ostanku. Drugo poluvreme protiv Vardara je nosio kapitensku traku, a novi trener i tokom treninga mu poklanja dosta pažnje.

Ben je trenutno u prednosti nad Mateom Garsijom i Aleksom Vukanovićem kada je u pitanju mesto startnog desnog krila Crvene zvezde. Videćemo kako će se stvari odvojati oko nastavka pregovora o novom ugovoru.

Bonus video

Tagovi: