13.02.2020.

19:35

Foto:

Sport

(VIDEO) PANTER PUKAO OD SMEHA KAD JE ČUO PITANJE O SRPSKOM PASOŠU! Pogledajte urnebesnu reakciju Zvezdinog igrača!

 

Pred početak borbe za trofej u Nišu, Panter je dobio srpsko državljanstvo, ali on o tome nije imao mnogo šta da kaže, osim da se nasmeje.

- Pretpostavljam da sam sada Srbin (smeh), šalu na stranu dobra utakmica za nas. Prvih nekoliko minuta smo krenuli lošije, ali smo se na vreme vratili. Ne sme tako nešto da nam se ponavlja jer kako idemo dalje i protivnici će biti teži. Ne možemo dopustiti sebi da gubimo 10 i više razlike - rekao je Panter.

Mnogi već vide duel Crvene zvezde i Partizana u borbi za "Žućkovu levicu", ali Panter ne želi da se zaleće već misli samo o narednom rivalu.

Informer

- Nema žurbe, idemo korak po korak. Razmišljamo samo o tome protiv koga ćemo igrati u subotu, ne smemo da prenagljujemo - kaže Amerikanac sa srpskim pasošem i otkriva u čemu je razlika između njegove forme u Olimpijakosu i Zvezdi:

- Jednostavno, igram svoju košarku. Očigledno da me ovde bolje poznaju nego u Grčkoj, moje kvalitete. Sarađivao sam sa Šakotom, znao je šta može da očekuje - rekao je Panter.

Njegov saigrač Dejan Davidovac takođe je pružio još jednu dobru partiju, ali je i on oprezan pred nastavak borbe u Nišu.

- Već po ko zna koji put nam se dešava da počnemo loše utakmicu, tako se dešilo i sada. Možda smo malo potcenili ekipu Radničkog, napravili su razliku, ali smo uspeli brzo da se vratimo i napravimo bitan korak ka trofeju Kupa. Dali smo preko 100 poena što je takođe jako dobro - rekao je Davidovac i dodao:

- Iza nas je gust raspored, uspeli smo malo da odmorimo. Već smo navikli na to, ali moramo da koristimo svaki dodataan dan za predah. Čekamo sledećeg rivala i idemo utakmicu po utakmicu - kaže košarkaš Zvezde.

Tagovi: