Autor: Informer.rs

28.02.2020.

00:36

Foto:

Sport

ZNALI SMO KAKO TREBA, ALI... Trener Zvezde locirao probleme u igri crveno-belih u Vitoriji!

Šakotin pomoćnik je locirao probleme u igri svog tima. Kaže da je znao kako treba protiv Baskonije, ali...

ZVEZDA POSUSTAJE U BORBI ZA PLEJ-OF! Crveno-beli bez šanse u Vitoriji, TOP 8 sve dalje!

- Pre svega, želeo bih da čestitam Baskoniji na dobroj utakmici i ubedljivoj pobedi. Prethodne dve nedelje su bile neobične zbog pauze oko nacionalnih kupova, pa smo morali više da radimo, baš kao i Baskonija. Spemali smo stvari na koje treba da se fokusiramo, šta treba da zaustavimo kod protivnika, a naročito smo apostrofirali njihovu žestoku odbranu i kontre posle dobrih defanzivnih poseda, kao i njihovu igru pod košem, gde imaju mnogo visokih i snažnih košarkaša - izjavio je pomoćni trener crveno-belih Andrija Gavrilović.

- To smo uspeli delimično – ne u potpunosti, to je jasno jer činjenica da smo postigli 56 poena svedoči da nismo uspevali da nađemo način da kaznimo njihova pomaganja u odbrani, a u napadu nismo nalazili izgledne šuteve. Istovremeno, dozvolili smo im odličan procenat šuta za dva poena, čak 60 odsto i mislim da je to odlučilo meč -  dodao je 55-godišnji stručnjak koji je Zvezdu vodio u Vitoriji jer je Dragan Šakota iz zdravstvenih razloga morao da ostane u Beogradu.

Naredni meč Zvezda igra u ABA ligi protiv Cedevita Olimpije u nedelju od 21 čas, a biće to direktna borba za mesta koja vode u doigravanje regionalnog takmičenja.

Tagovi: