Autor: Informer.rs

05.03.2020.

10:03

Foto:

Sport

DA, I TO JE MOGUĆE! Iz Partizana čestitali Zvezdi rođendan, ubrzo je stigao i odgovor!

Čestitku su potpisali predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić i generalni sekretar Milan Obućina.

- Poštovani, čestitajući Vam 75. godišicu osnivanja Vašeg sportskog društva, uz želje za zdravlje i uspeh Zvezdinih sportista, koristimo priliku da ovim putem iskažemo veru da će tradicionalno i neprolazno rivalstvo naših sportskih društava biti zalog stvaranja i afirmisanja atmosfere uvažavanja i sportskog duha, na dobrobit srpskog sporta - poručili su crno-beli.

Usledio je i odgovor.

-  Poštovana gospodo, u ime Sportskog društva Crvena zvezda i svih iz velike crveno-bele porodice, najiskrenije Vam zahvaljujem na upućenim iskrenim čestitkama povodom rođendana SD Crvena zvezda.  Rivalstvo Crvene zvezde i Partizana kao stubova srpskog sporta, obeležilo je 75 godina postojanja naših sportskih društava, ali i donelo brojne uspehe jugoslovenskog i srpskog sporta u decenijama za nam - piše u poruci crveno-belih a prenosi "Telegraf".

Pismo koje su potpisali Čović, Škundrić i Milojević sadrži i poruku.

- Zato i u ovom trenutku, uz još jednom, zahvalnost na iskrenim čestitkama, izražavam nadu da će naša sportska društva u godinama i decenijama koje dolaze, razvijati atmosferu sportskog duha, uvažavanja i viteštva na sportskim terenima. Kao najveći ambasadori i simboli srpskog sporta, imamo obavezu prema generacijama koje dolaze i rastu uz Crvenu zvezdu i Partizan, a iz čega će veliku dobit imati i srpski sport i društvo u celini - navodi se u odgovoru Zvezde.

Bonus video:

Tagovi: