Autor: Informer.rs

05.04.2020.

15:05

Foto:

Sport

ZVEZDINA LEGENDA IMA PORUKU ZA SVE! U jeku pandemije oglasio se Pižon...

- Mogu da šetam, ali nije vreme da ljudi olako shvate ovu pandemiju korona virusa. Bezbednije i za nas i za sve koje volimo je da ostanemo kod svojih kuća, smanjimo te fizičke kontakte koliko god možemo i pazimo na zdravlje- kaže treća Zvezdina zvezda, a prenosi klupski sajt.

BIO JE TO STRAŠAN OKRŠAJ! Detalji iz svlačionice Milana: Kako su se potukli Ibra i Gatuzo! Šta mislite, ko je pobedio?


Kao izuzetno vitalan čovek koji je navikao da bude fizički aktivan, već godinama treninge praktikuje da obavlja kod kuće.

- Kupio sam davno dobar kućni bicikl i dnevno vozim preko 20 kilomatara. Odredim sebi dobar tempo da se ne umaram previše i 90 minuta vozim pa dokle stignem. Bicikl je za moje vršnjake mnogo bolji od džoginga jer vam ne trpe kolena i zglobovi, a nama fudbalerima je to u poznim godinama slaba tačka. Taj trening mi je dovoljan i verujte da sam prezadovoljan u kakvoj sam formi. Šalim se i kažem da sam sada spreman kao i ostali igrači pa mogu i da zaigram ponovo...

(VIDEO) ISPLIVAO LEGENDARNI SNIMAK! Pogledajte kako je Nole zapevao veliki svetski hit! Jedan je NOVAK!

Nedostaju mu druženja sa unucima.

- Unuke su već odrasle, treniraju i one kod kuće. Najmlađi Roko ima sedam godina i počeo je da trenira fudbal u Zvezdi. Sa njim se vidim preko video poziva, pa ga pratim kako i šta radi u izolaciji. Savestan je sportista. Nedostaju mi svi oni, ali znamo da je ova vrsta distance najbolja za sve. Nadam se da će lekari uspeti da suzbiju pandemiju i da će se život ubrzo vratiti u neke normalnije tokove. Do tada se treba čuvati, biti pametan i ne raditi ništa što bi ugrozilo i vas i druge- poručuje jedan od najvećih majstora fudbala koje je jugoslovenski i srpski fudbal imao.