Autor: Informer.rs

17.04.2020.

07:15

Foto:

Sport

(FOTO) DELIJE SE DOBRO SEĆAJU SE*SI AMERIKANKE! Devojka ljubimca navijača Zvezde dovodila je publiku u BEOGRADU DO LUDILA, a i dalje ŽARI I PALI!

 

U pitanju je izazovna Alija Peti sa kojom se Miler zabaljao dok je branio boje crveno-belih u Beogradu. Alija mu je pravila društvo pa je tako bila čest gost na utakmicama Zvezda kako u Evroligi, tako i u regionalnom takmičenju.

KAKAV GEST PREDSEDNIKA PARTIZANA! Mijailović pokrenuo akciju, prikupljeno 27.000.000 dinara za borbu protiv korone!

Međutim, nedugo nakon što je napustio Beograd i prešao u Makabi iz Tel Aviva i njihova veza je okončana. Zgodna Amerikanka utehu je našla u Kameronu Pejnu, nekadašnjem igraču Čikago Bulsa, a sada članu kineskog Šanksi Longsa.

Informer

Mladu 25-godišnju Aliju pratili su razni skandali, a najpikantiji se pojavio kada je ostala trudna pa su mnogi spekulisali o tome ko je otac deteta. Ona nikada otvoreno o tome nije pričala, a mediji u Americi došli su do informacija da joj je NBA zvezda Devon Buker napravio dete, međutim, niko od njih dvoje nije želeo da komentariše te tvrdnje pa je tako Alija postala samohrana majka.

I dalje je nastavila da svojim izgledom ostavlja bez teksta čak 1.400.000 pratilaca na Instagramu, a nedavno je podelila i golišavu fotografiju iz karantina.

Pogledajte i zašto muškaci toliko lude za njom: