Autor: Informer.rs

03.05.2020.

18:20

Foto:

Sport

DA LI ĆE SE VRATITI NA MARAKANU?! Kangin menadžer ZAPALIO vatru među Delijama!

Kangin ugovor sa praškom Spartom ističe na leto, a za njega se interesuju turski klubovi, Trabzon i Bešiktaš, a svakako da bi navijači Crvene zvezde rado želeli da Kangu ponovo vide na "Marakani".

Agent afričkog fudbalera otkriva da zvaničnih ponuda još uvek nije bilo.

- Ne, još uvek. Zbog toga što je u januaru Kangi za šest meseci isticao ugovor. Zato nije bilo interesovanja za taj proces. Upoznali smo se preko nekih posrednika, ali želim da razgovaram sa predsednikom. Ako je Trabzon ozbiljan u nameri da ga dovede, siguran sam da predsednik može da nađe moj broj telefona i pozove me. Kanga poštuje sve klubove koji ga žele. Isti je slučaj i sa Bešiktašem. Poznajem Edala Torunogularija. Ako žele Kangu, mogu da pronađu moj broj, to je sve što ću reći. Prelazni rok još nije počeo- rekao je Denol.

Kanga je za Crvenu zvezdu igrao u periodu od 2016. do 2018. godine, a njegov gol u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Krasnodara zauvek će ostati zapamćen.

On je u revanš meču dvomeča protiv ruskog tima na "Marakani" zategao "praćku" sa više od 40 metara i doneo crveno-belim prednost od 2:0 koju Krasnidar do kraja nije uspeo da anulira.