Autor: Informer.rs

10.05.2020.

18:30

Foto:

Sport

ZVEZDI STIŽE 1.200.000 EVRA! Crveno-beli čekaju BOGATE uplate!

 

Fudbalski klub iz Ljutice Bogdana prolazi kroz težak period, kao i svi srpski timovi, nakon pandemije koronavirusa koja je pogodila čitavu planetu. Ipak, nije sve tako crno na Marakani, a naročito neće biti nakon dve uplate koje čekaju crveno-beli.

ZVEZDA TREĆI NAJBOLJI KLUB U EVROPI! Crveno-beli se pohvalili zavidnim dostignućem!

Prva je već praktično zagarantovana, a ona stiže od Gazproma koji će nakon što Zvezde osigura titulu (potrebna joj još dva boda iz četiri meča) i to u iznosu od 400.000 evra.

Informer

Što se tiče druge, veće uplate za nju je zadužen tim Vladana Milojevića, Al Alhi za transfer Marka Marina. Nemački internacionalac prodat je u Saudijsku Arabiju za 1.700.000, a nakon prve rate, crveno-beli sada čekaju drugu u iznosu od 800.000 evropskih novčanica.

Nema sumnje da će ovaj novac pomoći klubu da prebrodi težak period, a treba dodati i to da Zvezda računa i na 500.000 od bonusa za Nemanju Radonjića (Marsej se plasirao u Ligu šampiona) te se nada transferima Marka Grujića (10 procenata od naredne prodaje) iz Liverpula i Uroša Račića (20 procenata od naredne prodaje) iz Valensije.