Autor: Informer.rs

11.05.2020.

21:40

Foto:

Sport

(FOTO) NAKON DUGE PAUZE! Fudbaleri Zvezde odradili prvi zajednički trening!

Predvođeni kapitenom Milanom Borjanom crveno-beli fudbaleri izašli su iz tunela na glavni teren stadiona "Rajko Mitić"  puni motiva da konačno rade normalnim tokom. Lopta je sastavni deo fudbala, a igračima je jasno prijalo to što su se vratili zajedničkim aktivnostima na terenu.

(VIDEO) IMAŠ LI ČOVEČE IMALO SRAMOTE? Hrvat se prisetio silaska sa postolja i rekao nešto SKANDALOZNO!

Šef stručnog štaba Dejan Stanković, zajedno sa svojim pomoćnicima, zadovoljno je posmatrao svoje pulene koji su sa osmehom na licu trenirali punim intenzitetom. U prethodnih sedam dana grupnih treninga po grupama fudbaleri su radili uglavnom na podizanju fizičke forme i koordinaciji, a večerašnji trening na glavnom terenu Marakane podrazumevao je tehničko-taktičke vežbe. Kasnije su igrači bili podeljeni u dva tima kako bi na dva gola simulirali samu igru.

Na terenu su pored prvotimaca bili i omladinci Uroš Blagojević i Ilija Babić koji svojim radom i zalaganjem pokazuju Dejanu Stankoviću da na njih može da se računa. Svi “stariji” fudbaleri savetuje svoje mlađe kolege i time pokazuju da je svlačionica jedna velika porodica i da je svako dobrodošao.

Informer

Takođe, čuvari mreže Milan Borjan, Zoran Popović i Andrija Katić radili su po ustaljenom programu zajšedno sa trenerom Bojanom Jorgačevićem. Golmanski trening je kao i uvek bio intezivan, ali je prijao golmanima Zvezde. Mladi Katić je upijao savete starijih kolega, koji svakodnevno pokazuje veliku volju i želju za učenjem.

Nastavak prvenstva je zakazan za 30. maj, a crveno-beli su svesni da ih pobeda deli od titule prvaka Srbije.