Autor: Informer.rs

23.05.2020.

12:47 >> 12:44

Foto:

Sport

(VIDEO) ZVEZDA SPREMNA ZA NASTAVAK SUPERLIGE! Crveno-beli razbili Grafičar, Stanković video štopera za budućnost!

 

Uželeli su se fudbaleri Crvene zvezde "Marakane", a i navijači da ponovo vide svoje ljubimce na najvećem srpskom stadionu. Videlo se koliko je izabranicima Dejana Stankovića falila "kuća" pa je ekipa Grafičara na kraju ispraćena sa četiri pogotka u mreži Miloša Čupića.

POZNATI TERMINI MEČEVA SUPERLIGE! Zvezda u neobičnom terminu overava titulu!

Daleko od toga da filijala crveno-belih nije imala šta da pokaže. Posle prvih 45 minuta nije bilo golova što dovoljno govori o odličnom bedemu Grafičara koji ni šampion Srbije nije uspevao da tako lako probije. Za to je zaslužan mladi Strahinja Eraković koji je zasigurno budućnost Zvezde, a tu mu je pomagao odlični Stojić.

Informer

Domaći fudbaleri nisu uspevali da valjano priprete u prvom poluvremenu, ali je početak drugog dela doneo "vatromet" golova. Prvo je Vukanović iskoristio neopreznost gostujuće odbrane i "načeo" Čupića da bi u kratkim intervalima Zvezda do vrha napunila mrežu Grafosa.

Svega osam minuta trebalo je prvo Milunoviću, pa Boaćiju i na kraju Gajiću da dovrše posao. Odlični Željko Gavrić ubeležio je dva asistencije, a druga je bila posebno lepa kada je posle solo prodora zalomio Milovanovića i uposlio usamljenog nekadašnjeg reprezentativca Srbije.

Informer

Ako je suditi po ovom meču, crveno-belima je očigledno nedostajao takmičarski fudbal, a priliku da to dokažu i u zvaničnim utakmicama imaće narednog petka kada na Banjici protiv Rada igraju za overu 31. titule.

CRVENA ZVEZDA - GRAFIČAR 4:0 (0:0)

Stadion: Rajko Mitić

Vukanović u 50. minutu, Milunović u 78. minutu, Boaći u 80. minutu, Gajić u 86. minutu za Zvezdu

CRVENA ZVEZDA: Borjan (od 46. Popović), Gobeljić (od 63. Gajić), Pankov (od 46. Degenek), Babić (od 46. Milunović), Rodić (od 63. Konatar) , Petrović (od 63. Sanogo), Nikolić (od 58. Jovančić), Ivanić (od 63. Gavrić), Ben (od 63. Gavrić), Vukanović (od 63. Boaći), Pavkov (od 46. Tomane).

GRAFIČAR: Čupić, Dabić, Eraković (od 58. Mrkela), Stojić, Nikolić, Odada (od 87. Lučić), Fićović, Marong (od 58. Pobulić), Stanojev (od 71. Mladenović), Cvetković (od 71. Pantović), Krstović.

KRAJ!

86. minut - GOOOOL! Sjajan prodor Gavrića i pas za Gajića kome nije bilo teško da pošalje loptu u mrežu za 4:0!

84. minut - Jovančić pronalazi prostor i šutira, ali još jednom odlična odbrana Čupića.

80. minut - GOOOOL! Samo što su poveli 2:0, stiže i treći pogodak za Zvezdu. Boaći je sačekao centaršut Gajiča i matirao nemoćnog Čupića.

78. minut - GOOOOL! Gavrić je centrirao iz kornera, a Milunović odično glavom pogađa mrežu Grafičara.

71. minut - Kakav šut Boaćija, ali se od svega zatresla prečka.

65. minut - Boaći je probao, ali daleko preko gola ide njegov šut.

63. minut - Promenio je Stanković sada sve igrača koji su započeli meč, van igre idu Gobeljić, Rodić, Petrović, Ivanić, Ben i Vukanović, a na terenu su Konatar, Sanogo, Gavrić, Boaći, Garsija i Gajić.

60. minut - Ponovo Ben u prilici, ovog puta je poslao loptu pored gola.

Informer

58. minut - Kakav šut Bena, ali sjajna odbrana Čupića. Nikolić ide van terena, a u igri je Jovančić. Promene i kod Grafičara, umesto Erakovića i Maronga na terenu Pobulić i Mrkela.

54. minut - Ivanić je probao sa nekih 10 metara, ali je prebacio ceo gol.

50. minut - GOOOOL! Vukanović pogađa nakon greške odbrane Grafičara!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Promenio je štoperski tandem Stanković pa su sada na terenu Milunović i Degenek umesto Babića i Pankova. Takođe, Pavkova menja Tomane, a Borjana menja Popović.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

Informer

44. minut - Pavkov preti, ali lopta ide preko gola.

42. minut - Opasan udarac Njegoša Petrovića sa nekih 30 metara, ali uspeva Čupić da sačuva gol.

35. minut - Period igre bez pravih prilika, odlično se drže igrači Grafičara.

17. minut - Najbolja prilika za crveno-bele. Ben je šutirao, ali pored desne stative.

Informer

12. minut - Zvezda agresivnija, ali još uvek bez šuta ka protivničkom golu.

1. minut - Prva prilika za Grafičar, Jug Stanojev je pretio, ali brani Milan Borjan.

11.05 - Utakmica je upravo počela!

10.55 - Biće zanimljivo videti doskorašnjeg igrača Zvezde, Nikolu Krstovića u dresu Grafičara, a u prvoj postavi su i potencijalni fudbaleri crveno-belih Eraković, Odada, Maron, Stanojev...

10.52 - Na klupi za rezerve ostali su: Popović, Katić, Gajić, Degenek, Garsija, Boaći, Tomane, Milunović, Gavrić, Jovančić, Konatar, Sanogo.

Što se tiče Grafičara, tu su: Savić, Mladenović, Prijović, Santrač, Mrkela, Pantović, Lučić, Milovanović, Pobulić, Džugurdić, Đurić.

10.51 - Dejan Stanković je odlučio da malo promaša karte pa će meč početi sa dva napadača, Vukanovićem i Pavkovom.

10.49 - Marakana je spremna za prvi meč posle skoro dva i po meseca!

10.30 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen prijateljskom meču između Crvene zvezde i Grafičara. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja sa Marakane.