Autor: Informer.rs

24.05.2020.

16:31

Foto:

Sport

ZVEZDA ŽELI DA ZNA HOĆE LI IGRATI EVROLIGU! Španci javljaju: Poslat apel sa Malog Kalemegdana!

Kako javlja dobro obavešteni "Mundo Deportivo" još uvek nije poznata sudbina oko nastavka sezone, a sve će biti jasnije nakon sastanka u ponedeljak. Ipak, isplivali su pojedini detalji.

OČEKUJEM ZVEZDU I NAREDNE SEZONE MEĐU NAJBOLJIM EKIPAMA! Čović ponovo "pecnuo" rivale!

Navodno, za nastavak sezone su pet od 11 klubova, a to su Efes, Makabi, Real i Barselona. Oni bi mogli da dobiju podršku još četiri ekipe bez A licence (Bajern Minhen, Asvel, Alba i Valensija), dok su Milano, Fenerbahče, CSKA, Panatinaikos i Olimpijakos protiv nastavka, pa je pitanje ko će se kome nakloniti.

Informer

S druge strane, pomenuti izvor navodi da svoj status u narednom izdanju Evrolige žele da znaju tri preostala kluba – Crvena zvezda, Himki i Zenit. I to pre nego što se obelodani konačna odluka. Svi oni su trenutno bez garancija da će igrati Evroligu i na jesen, a košarkaškom regionu svakako je najvažnija situacija sa Crvenom zvezdom, jer će od njenog statusa verovatno zavisiti i plasman drugih klubova. Pre svega Partizana, trenutno prvoplasiranog tima Jadranske lige i jednog od glavnih kandidata za trofej u Evrokupu.

Sa Malog Kalemegdana traže da znaju kakav će im status biti za narednu sezonu, odnosno da li su u planovima za jesen ili ne...