09.06.2020.

13:10

Foto:

Sport

BEN IMA ROĐENDANSKE ŽELJE! Pobeda nad Partizanom i dupla kruna!

- Ukoliko pobedimo u derbiju, biće mi to možda i najlepši rođendan u životu. Naravno, to nam je cilj. Želimo duplu krunu i na tom putu moramo da pobedimo i Partizan. Svi smo fokusirani, spremamo se dobro za taj meč i verujem da ćemo biti na visini zadatka. Za derbi nam ne treba posebna motivacija, igrao sam ih već nekoliko u karijeri, jedan sam od iskusnijih u timu, znam šta mogu da očekujem i pokušaću da to prenesem na mlađe saigrače- rekao je Ben za sajt kluba.

Fudbaleri Zvezde igraju u sredu od 20 časova u Humskoj protiv Partizana, u polufinalu Kupa Srbije. Ben će u sredu proslaviti 31. rođendan.

Crveno-beli su odbranili titulu šampiona i sada žele da osvoje Kup kako bi osvojili duplu krunu. Partizan brani trofej u Kupu.

- Dominantno smo osvojili titulu. Najbolja smo ekipa u Srbiji i to su rezultati pokazali na pravi način. Imamo potencijalno dve utakmice u Kupu, još 180 minuta borbe i samo razmišljamo o tome da posle 24. juna budemo osvajači duple krune. Naravno, bez obzira na to što smo obezbedili titulu i u preostala dva kola ćemo nastojati da pobedimo. To je filozofija Dejana Stankovića - naveo je napadač sa Komora.

Utakmica će se igrati pred navijačima, što raduje Bena. On je rekao da ekipi mnogo znači podrška i da su pune tribine dodatna motivacija.

Bonus video: