Autor: Informer.rs

13.06.2020.

12:31

Foto:

Sport

(VIDEO) DELIJE SU NAVIJALE ZA HRVATE USRED BEOGRADA! Nekadašnji fudbaler Dinama otkrio: Došli su na trening i rekli JE*ITE IM MAJKU GROBARSKU!

Na leto 1997. godine je putem žreba određeno da će se u kvalifikacijama za Ligu šampiona susreti Partizan i Kroacija (kako se tada zvao Dinamo Zagreb).

(FOTO) PEDE*ČINO SMRDLJIVA, DABOGDA TI SAHRANILI CELU FAMILIJU! Sramni napadi navijača na fudbalere Partizana nakon derbija!

Partizan je u Beogradu bio bolji i pobedio sa 1:0, da bi u Zagrebu izgubili od Kroacije na punom "Maksimiru"sa ubedljivih 5:0.

Informer

Igor Cvitanović je tada igrao za Kroaciju i prisetio se kako je izgledalo gostovanje Zagrepčana u Beogradu protiv Partizana.

- Došli smo u Beograd i dočekali su nas navijači Zvezde koji su se pojavili kako bi pozdravili Roberta Prosinečkog i Gorana Jurića, nekadašnje Zvezdine igrače. Oni su žive igračke legende Zvezde i oni su morali da ih pozdrave. U jednom trenutku su rekli j****e im majku grobarsku. Toliko o antagonizmu velikih rivala, tako je i kod nas sa Dinamom i Hajdukom. Oni su kao zvezdaši navijali za nas umesto za svoje Srbe. Ovo što se događa u Hrvatskoj je kamilica - kaže Cvitanović.