Autor: Informer.rs

15.06.2020.

09:58

Foto:

Sport

LUDOJKO! PLJUJE ZVEZDU I SRBIJU U ZAGREBU! Nekada čuveni komentator POTPUNO PROLUPAO!

nekada cenjeni sportski komentator Milojko Pantić (72) ne prestaje da se blamira! Bivši novinar, kojeg u Srbiji već dugo prati nadimak Ludojko, napljuvao je Srbiju i Crvenu zvezdu, i to ni manje ni više nego u proustaškom zagrebačkom "Večernjem listu"!

Ljubav cveta

Milojko nije propustio priliku da kaže da navija za Hrvatsku u svim sportovima


Pantić je očigledno odavno pogubio konce, a Hrvati su jedva dočekali da to iskoriste i daju mu prostor da vređa sopstvenu zemlju i klub za koji je čak i kao novinar državne televizije otvoreno navijao više od 30 godina. Tako su njegova baljezganja juče ujutro osvanula kao glavna najava na naslovnoj strani "Večernjeg lista".

Žestoko lupetao

Propali komentator je u nedeljnom izdanju tiražnih zagrebačkih novina sa ponosom istakao da mu prija kada ga nazivaju izdajnikom srpstva i Zvezde!?

- Ne smatram da je neugodno to što mi je jedan od vođa Zvezdinih navijača prišao i rekao da sam izdajnik srpstva i Zvezde. Ja se nisam odrekao Zvezde kao navijač, nego kao građanin koji je svestan svega onoga što su, neovlašćeno, ali u ime Srbije i srpskog naroda, činili u ratu ti Arkanovi "tigrovi", "knindže" Kapetana Dragana, šešeljevci... - nalupetao se Ludojko.

Informer

Milojko Pantić je prošlog maja, kao jedan od lidera protesta "1 od 5 miliona", bio u centru pažnje jer je pijan udario u kola Interventne jedinice. Dok je bežao, on je preko Brankovog mosta vozio u suprotnom smeru, a sve to sa 1,73 promila alkohola u krvi. Pantić je tada rekao da nije bio bahat nego pijan.

- Nisam bio bahat nego pijan. Jer bahat čovek se ničega ne stidi i nikome se ne izvinjava. Ja i sada bolujem stideći se samog sebe, a izvinio sam se prvo policajcima, pa porodici i javnosti - rekao je Pantić.

Prostor u "Večernjem listu" Pantić je dobio zahvaljujući gnusnom izlaganju 8. juna u svojoj opskurnoj emisiji "Sportska galaksija", koju emituje na Jutjubu. On je bio revoltiran što su generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i njen počasni predsednik Dragan Džajić uručili dres Draganu Vasiljkoviću, poznatijem kao Kapetan Dragan, kojeg naziva ratnim zločincem.
Novinar je emisiju nazvao "Zbogom, Zvezdo, zauvek" i javno se odrekao crveno-belih. Iako se zbog toga u Beogradu niko preterano nije potresao, Hrvati su sa zadovoljstvom dočekali da Srbin pljuje po Srbiji kako bi mogli da likuju.

Hrvati ga obožavaju

Naravno, kao i uvek kada je Milojko u pitanju, intervju nije mogao da prođe bez podilaženja Hrvatima. Tako je Pantić ponovio da navija za Hrvatsku u svim sportovima. Ako ništa drugo, Milojku je izgleda ostala bar mrva morala, pa je priznao da zbog svojih stavova nikada nije imao problema u Srbiji.

Informer



- Ruku na srce, moram da priznam da nikad nisam doživeo neku neprijatnost - naglasio je Milojko.


"Večernji list" nije jedini koji je Milojku dao prostor, već su to učinili i "Jutarnji list" i "Slobodna Dalmacija" uz naglašavanje da je komentator podigao prašinu i da je glavna tema u Srbiji. To je takođe daleko od istine, jer se zbog Pantićevih stavova u Srbiji odavno niko ne potresa.
 

Bonus video