Autor: Informer.rs

17.06.2020.

13:02

Foto:

Sport

(VIDEO) OVAKO SU SE POBILI STANKOVIĆ I PAVKOV! Napadač Zvezde SVE ISPRIČAO O TUČI!

Navodno su njih dvojica imali verbalni sukob posle utakmice sa Radnikom koja je odigrana pre dve nedelje. Stanković je tada dobro "izribao" Pavkova nezadovoljan njegovim zalaganjem i trčanjem.

Ali, na treningu Zvezde u sredu  zabeležena je zanimljiva situacija tokom intervjua koji je Dejan Stanković davao za klupsku televiziju pred trening.

- Svi na stadion, Zvezda je zasluženo osvojila titulu svi treba da dođemo da je proslavimo - rekao je Dejan Stankovića, koga je prekinuo napadač Milan Pavkov.

- Paki je upao ovde. Ispričaj kako smo se pobili - kazao je Stasnković, a Pavkov nastavio:

- Uf bila je ozbiljna čarka. Šalu na stranu, odnos u klubu između svih igrača i trenera je besprekoran. Voleo bih da se to ostavi po strani u ovim trenucima, i da navijači dođu da proslavimo titulu - rekao je Pavkov, nakon čega je usledio pozdrav sa Stankovićem.

Trener Zvezde  je pohvalio napadača i istakao da dobar odnos svih u klubu.

- Paki je neko ko je ispisao istoriju Zvezde i ko će ostati upamćen kao jedan od najboljih napadača u klubu. Nije bilo nikakvih problema, upao je u intervju, odnos sa svima je kristalno jasan i kristalno dobar, radimo, svi čekamo subotu, da proslavimo titulu, da što više ljudi dođe, jer Crvena zvezda zaslužuje to. To je titula Crvene zvezde - zaključio je Dejan Stanković.

Bonus video