Autor: Informer.rs

10.07.2020.

09:14

Foto:

Sport

ZVEZDA JEDVA ČEKA DA GA SE OTARASI! Crveno-beli ga ne žele, on UCENJUJE KLUB, NEĆE da ode!

Naravno, dobio je dozvolu kluba, a na "Marakanu" se vratio u maju. Očekivalo se da će tokom pauze da dođe do konačnog rastanka Španca i Beograđana, ali do njega nije došlo i Kanjas je ušao u drugu godinu ugovora.

U subotu je okupljanje ekipe Dejana Stankovica i posle jutarnjeg treninga sledi odlazak na Divčibare. Stanković je jasan, više ne računa na iskusnog vezistu. Ipak, kako prenosi Maxbetsport, dve strane još nisu dogovorile sporazumni raskid ugovora, jer je prvu ponudu Kanjas odbio. 

Vezista nije bio zadovoljan ponuđenim finansijskih uslovima, pa još nije krenuo stopama Žandera Santane i Radživa van La Pare, koji su raskinuli ugovore. Crveno-beli žele da uštede rastankom, pošto je godišnja plata bivšeg igrača Espanjola, Betisa i PAOK-a oko 500.000 evra.

Zimus nije Kanjas pristao da pređe u Ujedinjene Arapske Emirate i Rusiju, pa je Zvezda morala da nastavi da ispunjava obaveze propisano ugovorom.

U prvom delu minule sezone Kanjas je kod trenera Vladana Milojevića, odigrao 21 meč i postigao jedan pogodak protiv Mačve za 1.566. minuta provedenih na terenu.

Bonus video