Autor: Informer.rs

11.07.2020.

10:43

Foto:

Sport

(VIDEO) ZVEZDA ČEKA 10.000.000 EVRA, ONI PRVI ODLAZE! Terzić progovorio o svemu, NAPADAČIMA, odlascima....

Očekivano, glavna tema razgovora svakako je bio prelazni rok koji, prema njegovim rečima, bi trebalo da bude mirniji za razliku od prethodnih.

- Vi znate da je stil Crvene zvezde da ne govori o potencijalnim pojačanjima. Preskočiću taj dogovor, u ovom momentu imamo četiri špica ˜– Boaći, Pavkov, Tomane i Krstović. Nema potrebe dovoditi napadača, ali realno je očekivati da odu Boaći ili Pavkov. Tu su već dugo, možda je došlo do zasićenja i Zvezdi možda treba sveža krv. Ali prvo treba da ode neko da bi došao novi centarfor. Imamo spisak potencijalnih napadača i donećemo najbolje rešenje - rekao je Terzić i nastavio: 

- Planiramo oko desetak miliona evra da ostvarimo kroz transfere. To je naš plan, da li ćemo u tome uspeti – ne znamo. Ne znamo kako će se ponašati tržište, znate da je 23. maja trebalo da bude završeno prvenstvo. Sve je to pomereno, kasni ceo proces i kasniće prelazni rok. Svesni smo svi pandemije i koliko je štete nanela ekonomiji. Pitanje je šta će biti s transferima ovog leta. Za sada sve miruje, svi nešto čekaju, a i pandemiji se ne nazire kraj - kazao je Terzić.

Generalni direktor dosta očekuje od mladih fudbalera:

- Zvezda je mnogo uložila u omladinsku školu, svake godine oko tri miliona. Nisu Željko Gavrić i Veljko Nikolić slučajno to gde jesu. Imamo šest mladih igrača, koji su spremni. Oni su potpuno stasali.

Bonus video