Autor: Informer.rs

13.07.2020.

09:30

Foto:

Sport

(VIDEO) MOĆNO POJAČANJE STIŽE NA "MARAKANU"! Stanković dovodi štopera iz Lacija!

"Sportski žurnal" navodi da je želja crveno-belih  Bastos iz Lacija. Dolazak angolskog štopera iz redova Lacija možda u ovom trenutku deluje kao nerealna priča. Ali, radi se o velikoj želji Dejana Stankovića kako prnesi pomenuti izvor.

Informer

Bastos nije standardan u Laciju i ugovor mu ističe za još godinu dana, pa se u Zvezdi nadaju da bi mogao i ranije da dobije "čiste papire" kako bi se oslobodili njegove plate. Zvezda bi ga promovisala u najskupljeg u ekipi, a kompletan posao trebalo bi da odradi menadžer Federiko Pastorelo koji je u dobrim odnosima sa Stankovićem.

Bastos ima 28 godina i nastupa na poziciji štopera, a pre Lacija bio je član Rostova i Petro Luande. Na početku priprema, Zvezdan Terzić je ipak naglasio da crveno-belima nije potreban štoper. Ukoliko šampion proda jednog od četiri štpera to bi svakako otvorilo vrata defanzivcu Lacija na "Marakani", naravno ukoliko definiše detalje rastanka sa Rimljanima.

Bastosu je inače trener u Rusiji bio Miodrag Božović, nekadašnji trener Crvene zvezde, pod čijom  komandom je reprezentativac Angole osvojio trofej Kupa sa ekipom Rostova.

Bonus video