Autor: Informer.rs

16.07.2020.

19:57

Foto:

Sport

(VIDEO) ZVEZDA RUTINSKI PROTIV DRUGOLIGAŠA! Crveno-beli pobedili u prvoj proveri!

 

Crveno-beli su nakon nekoliko dana jakih treninga na Divčibarama odigrali i prvi pripremni meč. Zbog situacije oko koronavirusa i rivali su morali da budu "korigovani" pa je tako prvi rival bila ekipa koja je nedavno postala član Prve lige Srbije - IMT.

ZVEZDA IMA PONUDU OD 2.500.000 EVRA! Vezista crveno-belih karijeru nastavlja u Južnoj Americi!

Mučili su se crveno-beli prvih 45 minuta, a Dejan Stanković odlučio da isproba dva različita sastava. Doduše, jači tim je zaigrao u nastavku meča i uspeo da slomi otpor rivala.

Informer

Odličan napad izveli su crveno-beli u 51. minutu. Aleksandar Katai koji se prošetao pored nekolicine igrača IMT-a i asistirao Mirku Ivaniću, a ovaj nije oklevao i savladao protivničkog golmana.

Konačan rezultat postavio je mladi Andrija Radulović koji je u 85. minutu krunisao solo prodor i postigao prvi gol na letnjim pripremama.

Za Zvezdu su od prvog minuta zaigrali: Vasiljević, Mitrović, Degenek, S. Babić, Hajdin, Matić, I. Babić, Garsija, Simić, Vukanović i Krstović, dok su u drugom poluvremenu priliku dobili Borjan, Ćopić, Gajić, Pankov, Milunović, Rodić, Sanogo, Vulić, Ivanić, Katai, Radulović, Tomane i Lazetić.