Autor: Informer.rs

19.07.2020.

21:30

Foto:

Sport

(FOTO) LUCIDNI VEZISTA STIGAO! Stanković trlja ruke!

Bliži se kraj Zvezdinog pripremnog perioda na Divčibarama. Trening je počeo laganim zagrevanjem i razgibavanjem mišića na centru terena.

KO JE OVAKO NEŠTO MOGAO I DA PRETPOSTAVI!? Lalatović OTKRIO dugo čuvanu tajnu u vezi svoje bivše žene!

Posle toga se prešlo na prenošenje taktičkih zamisli stručnog štaba na teren. Defanzivna i ofanzivna linija radile su istovremeno na poboljšanju kretnje, kao i na brzini i tačnosti dodavanja. Još jednom se video ozbiljan pristup fudbalera, a trener Dejan Stanković je imao osmeh na licu i aplauzima hvalio svoje momke.

Informer

Zatim su fudbaleri Crvene zvezde, podeljeni po grupama igrali fudbal na skraćenom terenu. Prvotimci su odradili mini utakmice u kojima se igralo na gol više. Pljuštali su golovi sa svih strana, a motivisano i ozbiljno su svi ušli u okršaje.

Zvezdin rekovalescent Veljko Nikolić ne krije zadovoljstvo što je konačno sa ekipom.

- Bilo je naporno, ali to je normalno za ovaj deo priprema. Teže je ipak bilo na jutarnjem treningu kada smo radili istrčavanja. Sada je lopta bila u nogama tako da je bilo mnogo zanimljivije i lepše. Sutra nas očekuje kontrolni meč. Mi, koji smo se kasnije priključili ekipi, bismo i te kako voleli da odigramo bar pola sata - poručio je Veljko Nikolić za klupski sajt.

Crvena zvezda sutra od 19 časova odigraće drugu kontrolnu utakmicu protiv ekipe Metalca u Gornjem Milanovcu.