21.07.2020.

18:10

Foto:

Sport

(FOTO) GOBELJIĆ "SMUVAO" POZNATU PEVAČICU! Fudbaler Zvezde u vezi sa ESTRADNOM ZVEZDOM!

 

Kako saznaje "Telegraf" iz izvora bliskog zaljubljenom paru, Gobeljića je sa Katarinom upoznao Vujadin Savić koji se duži sa pevačicom još iz školskih dana jer su pohađali istu gimnaziju. Grujićeva je pevala na dosta proslava fudbalera Zvezde, a čast je gost i Savića juniora.

ZVEZDA JE NA POTEZU! Nekadašnji vezista Lacija dobio čiste papire, da li stiže na Marakanu?

Kako su on i Gobeljić nerazdvojini bilo je neminovno da se bek crveno-belih upozna sa pevačicom, a od nedavno su uplovili i u vezu. 

Informer

Vujadin je Katarinin dugogodišnji drug, išli su u istu školu. Ostali su dobri do danas, baš dobri prijatelji. On ju je davno upoznao sa Gobeljom, ali su dugo bili samo drugovi. Međutim, nedavno se nešto dogodilo, jednostavno su se rasplamsale strasti -  kaže izvor "Telegrafa".

Marko je trenutno na pripremama sa fudbalerima Crvene zvezde pa su on i Kaća trenutno razdvojeni. Pre Grujićeve, ljubimac navijača Zvezde zabavljao se sa nekadašnjom misicom i drugom na izboru u Srbiji 2015. godine, Majom Tomić.

Informer

Pevačica o tome još ne želi da priča u javnosti, ali je nedavno u emisiji "Premijera vikend specijal" otkrila da se zabavlja sa nekim ko joj je dugo bio prijatelj i da uživa u ljubavi. Njihovi bliski prijatelji tvrde da su sigurno jedan od najzgodnijih parova na javnoj sceni.