Autor: Informer.rs

02.08.2020.

12:20

Foto:

Sport

HOĆEMO U ZVEZDU, SAMO NEKA NAS POZOVU! Miljenici "delija" se nude crveno-belima!

Argentinac je u razgovoru za "Srpski telegraf" rekao da bi se rado vratio u Srbiju.

MAKEDA MOŽE U ZVEZDU, ALI ZA 1.000.000 EVRA! Grci ne popuštaju, kakav će biti odgovor crveno-belih?

– Nekoliko puta sam se ponudio Terziću jer sam želeo da se vratim. Nije mi čak bila mnogo bitna ni plata, pristao bih i za manje para. Međutim, Zvezda tad nije bila zainteresovana za mene. Ja sam uvek želeo da se vratim u klub, a isto mislim i sad. Čak me i navijači redovno zovu u Beograd i moram da priznam da mi je veoma drago što me nisu zaboravili – ističe Ibanjez.

Informer

On dodaje da bi rado sarađivao sa legendarnim Misterom, Dejanom Stankovićem.

Svi znaju ko je Dejan Stanković. On je legenda Zvezde, a pored toga je i veoma cenjen u Italiji. Siguran sam da će odraditi dobar posao. Samo imam malu zamerku što su izgubili u derbiju, to nije smelo da im se desi – tvrdi Ibanjez.

Informer

U razgovoru za isti dnevni list i Vijeira je izneo sličan stav.

– Ako se ne vratim ove godine u Crvenu zvezdu ili naredne, teško da ću nakon toga ponovo zaigrati u Beogradu. Ja bih voleo da dođem, ali nije do mene. Klub je sad u mnogo boljoj finansijskoj situaciji nego ranije i to daje dodatnu sigurnost igračima da se vrate. Video sam i da su Katai i Kanga ponovo u klubu i to je odlična stvar. Oni su kvalitetni igrači koji mogu mnogo da pomognu timu – rekao je on.