Autor: Informer.rs

19.08.2020.

00:46

Foto:

Sport

ZVEZDA VEĆ BROJI EVROPSKE NOVČANICE! Evo koliko su crveno-beli zaradili plasmanom u drugo kolo!

 

Laganih 5:0 na startu kvalifikacija i osiguran prolaz u drugu rundu kvalifikacija doneo je Zvezdi sigurnih 1.200.000 evra, što uopšte nije za šalu.

(VIDEO) SA "BIG BENA" SE ODLIČNO VIDI EVROPA! Rapsodija crveno-belih na početku puta ka Ligi šampiona!

Crveno-beli su svakako već računali na određeni novac što su se uopšte i našli među ekipama koje se bore za elitno takmičenje, a svaka pobeda i prolaz u narednu rundu sa sobom nose sve veću i veću zaradu.

Informer

Za sada je ona "mala", ako se pogleda koliko Zvezde tek može da zaradi u nastavku takmičenja. Dakle, ukoliko crveno-beli prođu Dinamo Tbilisi ili Tiranu (zavisi ko bude bolji u duelu u sredu) sleduje im još sigurnih 780.000 evra. To bi se desilo ako dalje ispadnu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a onda i iz plej-ofa Lige Evrope.

Ukoliko bi se domogli Lige Evrope nakon eliminacije u trećem kolu, onda bi se na Zvezdin račun slilo 3.400.000 evra. Tu se vidi jasna razlika u igranju Lige šampiona i drugog po jačini takmičenja na Starom Kontinentu.

Informer

Ako Zvezda prođe u plej-of Lige šampiona ima sigurnih 5.480.000 evra, dok bi joj plasman u grupnu fazu doneo ogromnih 15.750.00 evra!

Naravno da se ima za šta boriti, ali otom potom. Zvezda sada mora da misli na narednog rivala koji će biti poznat u sredu.