Autor: Informer.rs

25.08.2020.

10:05

Foto:

Sport

(VIDEO) DA LI JE GOLMAN TIRANE ZVEZDINA ŠANSA!? Trči "pred rudu", šansa za Pankova, Milunovića i Degeneka da zakucaju loptu u mrežu!

Crvena zvezda zvezda je u prvom kolu bila bolja od gibraltarske Evrope rezultatom 5:0, dok je Tirana, čini se neočekivano savladala Dinamo u Tbilisiju i tako zakazala meč sa aktuelnim šampionom Srbije.

I pored trijumfa od 2:0 u glavnom gradu Gruzije, ekipa Tirane je vrlo lako mogla da se u Albaniju vrati sa nekoliko primljenih golova, pošto je golman Tirane, Ilion Lika, bio veoma nesiguran prilikom centaršuteva.

U više navrata je popularno rečeno "zaplivao" nakon ubacivanja lopte u kazneni prostor, međutim domaći igrači nisu bili spretni u završnici, čime su njegovi kiksevi ostali nekažnjeni.

S obzirom na plan Dejana Stankovića da od starta meča krene sa dva ofanzivna beka u vidu Milana Gajića i Milana Rodića, možemo očekivati veliki broj ubačenih lopti u kazneni prostor albanskog tima, dok sa druge strane Aleksandar Katai ili El Fardu Ben svojim prekidima vrlo lako mogu pronaći defanzivce svog tima u skoku.

Informer

To bi u mnogome stvaralo velike probleme albanskom timu, kao i njihovom golmanu koji se na prethodnom meču nije pokazao kao pouzdan kod prekida.

Bonus video: