Autor: Informer.rs

28.08.2020.

10:55

Foto:

Sport

PALA ODLUKA NA "MARAKANI"! Poznata sudbina Tomanea, crveno-beli presekli!

Dolaskom Dejana Stankovića napadač je pao u drugi plan, ali slaba forma Ričmonda Boaćija i Milana Pavkova, te povreda El Fardu Bena, otvorila sU vrata napadaču, a on je priliku iskoristio. 

Pričalo se o prodaju i pozajmici, ali nakon pobedničkog gola protuv Tirane (1:0) jasno je da ne mrda sa "Marakane". Kako prenosi Mozzartsport menadžerski tim, koji vodi računa o karijeri Tomanea, javio se Crvenoj zvezdi pre 20 dana i saopštio da će doneti ponudu jednako tešku ulaganju u portugalskog centarfora. Crveno-beli su ga prošlog leta platili Tondeli 750.000. Od tada je nastao tajac, ali je u međuvremenu Tomane iskorostio povredu Bena. I namEtnuo se kao prvi izbor Dejana Stankovića.

Vrlo je verovatno da će Tomane dobiti šansu u kontinuitetu, pa će predvoditi napad crveno-belih u nedeljnom susretu sa TSC-om.

Novi gol učvrstio bi stav odgovornih sa Marakane da ne puštaju Tomanea ovog leta. Izvesno je da crveno-beli neće pristati na pozajmicu, kao u slučaju Srđana Babića koji je pred odlaskom u Famalikao. Moguća je samo prodaja, ali ona će se teško realizovati do kraja septembra.

Bonus video