Autor: Informer.rs

11.09.2020.

13:07

Foto:

Sport

UBEĐIVAO GA I MATERACI! Novi fudbaler Zvezde otkrio šta mu je rekao Miha!

Vrlo sam zadovoljan i počastvovan što sam postao deo ove velike porodice. Verujem da će ova mogućnost i meni dati velike stvari, dočekan sam sa velikom gostoljubivošću, svi se trude da mi pomognu, naročito zbog jezika. Uveren sam u uspeh i da ću sa njima krenuti već na narednoj utakmici - rekao je Falćineli.

Šta se još dešava u Zvezdi vidite OVDE.

On je otkrio i šta mu je Siniša Mihajlović rekao.

-  Odmah mi je savetovao da prihvatim ponudu. Nisam imao nikakve sumnje kada je u pitanju Zvezda i dolazak u Beograd u fudbalskom smislu. Nadam se da ću igrati i osvajati titule. Jedina sumnja je bila moja ćerka i njeno preseljenje u Beograd, ali i to smo rešili. Materaci me je takođe savetovao da pređem ovde.

On poznaje Ričmonda Boaćija.

- Sa Boaćijem sam bio cimer u Sasuolu, jako sam zadovoljan što ovde imam nekoga koga poznajem. On je sjajan momak, ali ne samo on, svi su sjani, pružili su mi podršku, pomogli su mi oko smeštaja u kuću, dočekan sam sa velikom dobrodošlicom - otkrio je Italijan, koji se raspitivao i kod drugih Srba o prelasku u Beograd.

Otkrio je koje Srbe poznaje.

Poznajem Slobodana Rajkovića, odbojkaša Aleksandra Atanasijevića koji igra u Peruđi, svi su mi rekli da je Beograd sjajan grad i da će mi biti divno ovde.

Na pitanje kada je spreman da igra dao je zanimljiv odgovor.

-  Odmah! Šalim se, završili smo šampionat 14. avgusta. Imao sam posle toga 20 dana odmora, juče sam imao prvi trening sa Crvenom zvezdom i trenirao sam odvojeno - zaključio je Falćineli.

Bonus video: