Autor: Informer.rs

02.10.2020.

14:34

Foto:

Sport

TERZIĆ PODIGAO NAVIJAČE NA NOGE! Cilj je proleće u Evropi, moramo da dobijemo sve na Marakani!

Crveno-beli su u grupi L Lige Evrope sa Gentom, Hofenhajmom i Slovanom.

Zvezda mora uvek da bude da najvišem nivou, da pobeđuje protiv koga god da se igra, posebno ovde na Marakani. Imaćemo možda i podršku 16.000 do 17.000 navijača koliko Uefa dozvoljava, a to nam mnogo znači. Grupa kao grupa jako sličlna onoj iz 2017. kad smo imali Engleze, Nemce i Beloruse (Arsenal, Keln i BATE Borisov, prim.aut). Sad su tu Nemci, Belgijanci i Česi, ozbiljne evropske države. Ali Crvena zvezda je podigla lestvicu očekivanja i naš cilj je prolazak u nokaut fazu i proleće u Evropi - kazao je Terzić u izjavi za TV Arena Sport.

Informer

 

- Realno, Hofenhajm je izuzetna ekipa, videli smo kako su pregazili Bajern u prvenstvu pre nekoliko dana. Gent kao viceprvak Belgije nesrećno nije ušao u Ligu šampiona, a Češka je uvek nezgdona -  procenjuje Terzić uz napomenu da to ništa ne menja u Zvezdinim planovima, pa čak ni u smislu afirmacije supertalentovane šestorke mladih fudbalera koju čine Strahinja Eraković, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, Njegoš Petrović, Andrija Radulović i Nikola Krstović.

Informer

 

Velika očekivaja su pred šefom struke Dejanom Stankovićem.

- Dejan samo treba da nastavi ovom stazom uspeha. Vodio je ove sezone već 12 ili 13 utakmica, doživeo tu Omoniju, ali ima on punu podršku uprave i mi smo uvereni da će vremenom ekipa izgledati sve bolje.

Bonus video