Autor: Informer.rs

13.10.2020.

12:31

Foto:

Sport

VELIKI PROBLEMI ZA ZVEZDU! Kako ovo rešiti, korona preti sa svih strana!

Naime, crveno-beli će igra sa timovima u kojima je bilo ili ima zaraženih koronavirusom. U utorak od 19 sati Zvezda dočekuje Žalgiris. Centar šampiona Litvanije, nekadašnji kapiten Partizana Žofri Lovernj bio je pozitivan, ali je potom dobio dva negativna testa, tako da će igrati.

Crveno-beli već u četvrtak idu u goste Asvelu, timu koji ima četiri pozitivna slučaja, od kojih je jedan Noris Kol. Sada je pitanje u kakvom će sastavu igrati francuski tim.

Informer

 

Potom  22. oktobra u Beogradu bi trebalo da gostuje CSKA, gde su sada zaraženi naš Nikola Milutinov, zatim Semen Antonov i Janis Strelnijeks. Oni nisu igrali protiv Makabija, ali vrlo je moguće da se oporave u narednih 10 dana.

Zvezda na kraju ide u goste Himkiju, timu koji posle Zenita ima najviše zaraženih. Greg Monro, Maksim Baraškov, Janis Tima, Jevgenij Voronov i Džordan Miki čine petorku pozitivnih. Himki je zato već pomerao utakmicu protiv Žalgirisa, posle čega je izašao na teren sa samo sedam igrača i ubedljivo izgubio.

Informer

 

Postoji mogućnost da će neka od ovih utakmica biti odložena, pošto su pomerena već dva meča Zenita. Ruski tim je trebalo da igra sa Baskonijom i Valensijom, ali zbog previše zaraženih igrača tim iz Sankt Petersburga nije mogao da putuje u Španiju. Ruski klub je objavio da je 13 članova tima zaraženo. Tu spada osam prvotimaca i prvi trener ekipe Ćavi Paskval.