Autor: Informer.rs

13.10.2020.

23:14

Foto:

Sport

DAVIDOVAC I DOBRIĆ SLOŽNI! Zbog toga je Zvezda izgubila od Litvanaca

- Izolovali su nam neke igrače, branili dobro naše akcije. Imali smo loša rešenja u napadu u ključnim trenucima. To je i prelomilo - istakao je Davidovac.

Jedan od najboljih na meču sa Litvancima ne želi da razmišlja o mogućnosti da naredni meč Zvezda protiv Asvela dobije službenim rezutlatom zbog problema francuskog tima sa korona virusom.

- Ne razmišljamo o tome. Duplo kolo je svima... Nema vremena, ali ne treba obraćati pažnju na sve. Očekujem fizički dosta tešku utakmicu, što je i logično sa francuskim ekipama - poručio je Davidovac.

Informer

Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac

Ognjen Dobrić slično razmišlja kao i njegov saigrač.

- Ušli su jako u utakmicu, dobro se pripremili na sve naše sisteme. Znali su šta rade svih 40 minutu, dok mi u poslednjoj četvrtini nismo odgovorili kako bi trebalo u napadu. Nismo postigli koš pet ili šest minuta i to nas je koštalo pobede. Igrali su jače od nas i zasluženo pobedili - rekao je Dobrić.

- Šutirali smo, nismo ubacivali i imali loše odluke u napadu. Iskoristili su to da naprave razliku, šest ili sedam poena je velika razlika u ovakvim utakmicama. Znali su da zadrže i priveli su utakmicu kraju - dodao je on.