Autor: Informer.rs

17.10.2020.

10:09

Foto:

Sport

KATAI SAMOUVEREN PRED DERBI! Samo jedna stvar će biti više nego dovoljna da se pobedi Partizan

Katai se nada da će u Humskoj ponoviti partiju kakvu je odigrao na Kipru protiv Ararata.

- Maksimalno se pripremamo za predstojeći večiti derbi. Priključio sam se momcima nešto kasnije zbog obaveza sa reprezentacijom, vredno treniramo i sa nestrpljenjem iščekujemo početak utakmice. Nadam se da ću protiv večitog rivala uspeti da ponovim dobru partiju kao što je to bio slučaj na utakmici protiv Ararata. Najbitnije je da cela ekipa prikaže lepu igru. O driblinzima ne razmišljam, oni su stvar trenutne inspiracije - rekao je Katai za "Novosti".

Informer

Aleksandar Katai

Crveno-beli će u nedelju biti lišeni pomoći Mirka Ivanića i Gelora Kange koji su pozitivni na koronavirus, ali Katai veruje da Zvezda bez obzira na to ima kvalitet da dođe do trijumfa.

- "Večiti derbi" je posebna utakmica, sigurno je da neće biti lako. Mi ulazimo u meč sa jasno zacrtanim ciljem, a to je pobeda. Daćemo sve od sebe da ispoštujemo dogovor iz svlačionice i da slavimo uz dobru igru. Ukoliko budemo na terenu od prvog minuta prikazivali ono što se od nas očekuje verujem da će to biti i više nego dovoljno za dobar rezultat - poručio je Zvezdin mađioničar.