Autor: Informer.rs

22.10.2020.

08:57

Foto:

Sport

"OSAKAĆENA" ZVEZDA! Stanković na MUKAMA, ko će istrčati na teren protiv Hofenhajma?


Neće biti lako pampionu Srbije. Pored teškog ribala, najtežeg u grupi, crveno-beli imaju kadrovskih problema. Trener Dejan Stanković ne može da računa na Mirka Ivanića i Gelora Kangu koji su zaraženi koronavirusom, a pitanje je da li će u timu biti Aleksandra Kataija, dok su pod znakom pitanja i El Fardu Ben, Željko Gavrić i Marko Gobeljić. 

Informer

 

I na konferenciji za medije pred utakmicu Stanković je istakao da "neće uzimati rizik za rovite igrače" zbog opterećujućeg kalendara koji je pred njegovim timom do kraja polusezone, a to znači da će igrati samo oni koji su potpuno spremni.

Što se tiče sastava za meč sa Nemcima, ospred golmana Milana Borjana biće Miloš Degenek,  Strahinja Eraković i Nemanja Milunović koji bi igrao centralnog.

Informer

 

Po bokovima bi igrali Milan Gajić i Milan Rodić, s tim da ne bi trebalo isključiti i da Marko Gobeljić dobije prednost, dok se kao par centralnih veznih očekuju Njegoš Petrović i Seku Sanogo.

Ben i Katai će najverovatnije meč početi sa klupe, pa treba ičekivati od prvog minuta Veljka Nikolića i Srđana Spiridonovića. U špicu nema dileme - Dijego Falćineli.

Informer

 

Bonus video