Autor: Informer.rs

07.11.2020.

12:40

Foto:

Sport

TEŠKO MU JE! Stanković konačno PROGOVORIO!

Za razliku od meča protiv Genta i Slovana - kada je meč gledao sa tribina - ovoga puta moći će da bude uz svoje igrače. Ističe da mu se crveni karton protiv Hofenhajma neće ponoviti...

- Ući čemo u utakmicu u najjačem sastavu koji bude u tom momentu na raspolaganju- rekao je Dejan Stanković na konferenciji pred meč.

- Nema kalkulisanja od prvog momenta treba jako da uđemo u meč da bi na mini-pauzi momci dobili zasluženi odmor. Očekuje nas jak ritam do 16. decembra. Zatvaramo treći ciklus utakmica paklenog ntma i sve sem pobede ne dolazi u obzir.

- Mnogo je bilo stresno, bilo mi je teško sto nisam bio pored igrača, ali je stručni štab učinio da osvojimo tri boda. Znali smo i pre meča, nismo hteli da ih precenimo ili potcenimo, all videlo se da su ozbiljna ekipa i zato je naša pobeda još veća. Nikad više neću dozvoliti da me nešto udalji od momaka i klupe- rekao je Stanković.

Informer

Posebno je pohvalio Gelora Kangu, istakao da se nada da će posle uzastopnih golova dobiti još na samopouzdanju, a odbacuje priče da je Zvezda već obezbedila proleće u Ligi Evrope, pošto ima još mnogo da se "kopa" do toga.

- Utakmica po utakmica... Pobedom smo otvorili vrata ka prolecu u Evropi, to nam je i cilj i na dobrom smo putu i nećemo odustati od toga Tako se piše istorija- rekao je Stanković.