Autor: Informer.rs

12.11.2020.

21:15

Foto:

Sport

MADRIĐANI STRAHUJU OD ZVEZDE! "U Beogradu je uvek teško, čak i bez navijača! Oni su agresivan tim!" Real oslabljen stiže na megdan crveno-belima!

Trener Real Madrida, Pablo Laso izneo je svoja očekivanja pred duel sa Crvenom zvezdom u osmom kolu Evrolige. 

Informer

- Očekuje nas teško gostovanje, uvek je teško u Beogradu, čak i bez navijača. Zvezda je veoma agresivan tim, igraju sa mnogo rotacija, a mi moramo da se prilagodimo na poptuno drugačiju utakmicu u odnosu na prethodne. Lojd je najbolji strelac Evrolige, poznajemo ga dobro. Moćan je igrač, kao i Volden koji je napredovao u poslednje vreme, ali ne smemo da zaboravimo na ostale poput O’Brajanta. Atletski su tim sa odličnom defanzivom - rekao je Laso. 

Ima trener Reala i određenih kadrovskih problema. 

Informer

- Kozer i Tejlor neće igrati. Ostali su trenirali, ali moraćemo da donesemo odluku ko će putovati u Beograd u nedelji u kojoj smo najzad uspeli malo da odmorimo igrače. Kampaco će igrati i to je jedino što me u ovom trenutku interesuje, ne želim da gledam mnogo u budućnost. Kao i sve ekipe pratimo tržište, ali ja verujem u igrače koje imam, ne želim da menjam tim tek radi reda - istakao je strateg Madriđana. 

Nije tajna da mnogi treneri, ali i igrači obožavaju da igraju u Beogradu zbog paklene atmosfere i dobrih navijača-

Informer

- Dvorana „Aleksandar Nikolić“ je bila domaćin nekim istorijskim duelima i nadam se da ćemo igrati u skladu sa tim standardima. Želim da se navijači što pre vrate i da mi ponovo uživamo u atmosferi - zaključio je Laso.