Autor: Informer.rs

16.11.2020.

23:26

Foto:

Sport

(VIDEO) VEČTI DELIJA I ZVEZDAŠ! Ovako je Bekjarev govorio o svom voljenom klubu!

Bekjareva su sa klupske televizije na Marakani zamolili da obrazloži zašto je važno učlaniti se u FK Crvena zvezda:

Informer

- Sećam se da me je otac vodio na fudbalske utakmice. Imao sam četiri, pet godina. Gledali smo zajedno, uvek, ne samo fudbalske utakmice, već košarkaške. I to ne samo utakmice muškog, već i ženskog košarkaškog tima. Tako da sam potpuno vezan za Zvezdu, ceo život!

- Zvezda je, jednostavno, najpopularniji klub na ovim prostorima, a ne mislim samo na Srbiju, već na ceo Balkan. I, mislim da to nije slučajno. To je dovoljna referenca da što više ljudi ima člansku kartu, plaćaju članarinu i time pomognu svoj klub. A mi smo jedan od retkih klubova sa ovih prostora, dobro, i Steaua je to uspela, koji je bio prvak Evrope, s tim da smo mi bili i prvaci sveta. Pa, prema tome, i to je nešto veoma bitno - istakao je on.

- Počasni članovi nisu dužni da plaćaju članarinu, ali ja mislim da je dužnost svakog člana da plaća članarinu. Bez obzira što sam počasni član Crvene zvezde, ja redovno plaćam članarinu i ne može da se dogodi da to preskočim. Zaista mislim da bi svaki zvezdaš trebalo da je plaća, pogotovo u ovo sadašnje vreme, kada moramo finansijski da se stabilizujemo, što nije lako. Eto, sad smo morali da prodamo najboljeg igrača da bismo 'preživeli', e pa da ne bismo dolazili u takve situacije, mislim da bi navijači, plaćanjem članarine, na najbolji način mogli da pomognu Crvenu zvezdu - rekao je tom prilikom Ivan Bekjarev.