Autor: Informer.rs

19.11.2020.

14:52

Foto:

Sport

ZVEZDA DOBILA NAJGORE VESTI! Nemci KVARE POSAO šampionu, ništa od pojačanja u januaru?

Reprezentativac Austrije i momak rođen u Beogradu velika je želja crveno-belih. Međutim, imaće tažak posao Zvezda da u svojim redovima vidi igrača Bajer Leverkuzena.

Sportski  direktor Leverkuzena Simon Rolfes kaže da će Dragović ostati na "Baj Areni" do kraja sezone. Rolfes nijednog trenutka nije demantovao da će Dragović promeniti sredu, samo je naveo da je mala verovatnoća da se to dogodi u januaru 2021. godine.

Informer

 

- Na zimu ćemo pustiti nekoga samo ukoliko situacija u timu to dozvoljava. Dragović je, zasad, u našim planovima za čitavu sezonu - rekao je Rolfes za "Kiker".

Dragoviću ugovor ističe na leto 2021. godine, pa ako Bajer  zaista ne namerava da ga proda u januaru, onda će na leto otići bez obeštećenja. 

"Kiker" takođe navodi da je fudbaler spreman da napravi velike finansijske ustupke kako bi postao igrač Crvene zvezde.

- Za Austrijanca srpskih korena, mogućnost da zaigra za Crvenu zvezdu makar emocionalno ima veliku vrednost. Dragovićev deda je iz Beograda i veliki je navijač Zvezde i jedna je od najvažnijih ličnosti u Dragovićevoj karijeri. Kao juniorski igrač, Dragović je baš sa dedom dolazio na treninge i utakmice Austrije Beč, koji ga je pratio i tokom profesionalne karijere - piše nemački list.

Zvezda jedva čeka, Dragović bi čini se i peške došao u Beograd, samo su problem Nemci, koji bi vrlo lako mogli da pokvare posao.