Autor: Informer.rs

22.11.2020.

10:51

Foto:

Sport

STANKOVIĆ NIKAD ISKRENIJI! Imate dve vrste trenera - SMENJENI i oni koji će BITI SMENJENI!

 

- Moraš biti realan, prepoznati koliko je klub stao iza tebe i kada si grešio. Svako želi svoj pečat, ali smo na dobrom putu, po stilu i načinu igre i treninga, spremanja utakmica. Hoću da ostavim trag, ja sam Zvezdino dete, već sam deo nje celog života. Ako neko želi da prepozna, može da vidi. Imam dobar skup momaka, ljude u štabu, klub iza sebe. Navijače moraš da zadovoljiš, od Zvezde se mnogo očekuje. Uvek želim više kao jedan od navijača - rekao je za Žurnal Dejan Stanković i dodao da su njegovi dugoročni planovi vezani za šampiona Srbije.

Informer

 

- Znate onu priču - imaju dve vrste trenera: smenjeni i oni koji će da budu smenjeni. Ne opterećujem se, uživam u svakom danu. Celog sebe moraš da daš kad dođeš na stadion, tako gledam na stvari. Rezultati govore sve.

Veće nedeljama u javnosti vraća atmosfera da je šampionat završen, da je Zvezda već šampion.

- Ne želim da mi javnost kreira glavu, za mene nije rešeno. Da ste sa nama u svlačionici, videli biste kako se spremamo za svaki meč. Uvek svašta može da se desi, zato spremamo meč po meč. I svaki nosi težinu i rizik, tremu i strah. Na svaki gledam kao da je finale - poručio je Stanković.