22.11.2020.

12:12

Foto:

Sport

PUTOVANJA, NESPAVANJA, TEŠKE UTAKMICE... Obradović hoće pobedu u derbiju: Da sve ostavimo po strani...

Obradović će prvi put kao trener voditi tim sa Malog Kalemegdana u večitom derbiju, koji je na programu sutra od 21 sat u hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.

- Za mnoge je ova utakmica sud da si dobar ili nisi. Za mene, presudan je samo krajnji rezultat u sezoni. Mi želimo ovu pobedu iz više razloga, ali na prvom mestu zbog prednosti domaćeg terena u plej-ofu. Nadamo se da će ovaj virus nestati, a mi imati naše navijače na tribinama što je ogroman vetar u leđa - rekao je Obradović za klupski sajt.

Informer

 


Crvena zvezda trenutno vodi na tabeli ABA lige sa skorom 7-0, dok je Partizan na 4. mestu sa skorom 4-3.

- Znamo da sama utakmica nema favorita bez obzira na kom mestu na tabeli se nalaze ekipe i kakav im je rejting igrača. Partizan ima dobar spoj atletskih igrača i iskustva, tim koji je drugu godinu zajedno i sigurno da među njima nema tajni, poznaju se dobro. Igraju dobro u poslednje vreme, dobili su vezane utakmice u ABA ligi i Evrokupu. Sa druge strane, mi posle dve teške nedelje putovanja, nespavanja i teških utakmica, sve to želimo da ostavimo po strani i odigramo najbolju moguću utakmicu i dođemo do bodova - rekao je trener crveno-belih.