Autor: Informer.rs

05.12.2020.

18:56

Foto:

Sport

STANKOVIĆEV VAPAJ! Imamo mnogo problema! Zvezdi fali POLA tima!

Dejan Stanković će imati ozbiljne probleme da sastavi ekipu protiv Zlatibora, pogotovo napadački deo tima zbog velikog borja odsutnih igrača.

- Zdravstveni bilten nije idealan, imamo stvarno pregršt problema, ali i dalje stojim iza mojih reči da ne tražimo alibi. Ko god da izađe na teren zna šta je imperativ. U konkurenciji za nedeljni duel neće biti Ivanić, Rodić, Ben, Pavkov, Gavrić i Katai, kao ni momci koji su se potrošili protiv Hofenhajma. Videćemo ko je u kojoj meri spreman na večerašnjem treningu - istakao je Stanković pred duel sa Zlatiborom.

Informer

Crveno-beli igrali su već protiv Zlatibora u Kupu Srbije i pošteno ih je novi Superligaš namučio. 

- Zlatibor nas je ozbiljno namučio u Kupu iako smo imali dosta poseda i neiskorišćenih šansi. To je fudbal, primili smo dva gola iz dva šuta i dobro se namučili da bismo preokrenuli rezultat. Od prvog minuta ćemo ići na pobedu. Znam da će nam biti teško posle evropske utakmice u kojoj smo se veoma potrošili - jasan je strateg crveno-belih. 

Informer

- U Crvenoj zvezdi se ne biraju ciljevi. Zvezda nameće imperativ da budete prvi i da na sva tri fronta pokažete maksimum. Svaka čast momcima. Krenuli smo u julu, mnogo je utakmica u nogama. Nije lako igrati u Zvezdi, pritisak je konstantan i uvek morate da se dokazujete što mi se posebno sviđa - podvukao je Dejan Stanković.