Autor: Informer.rs

16.12.2020.

15:22 >> 18:01

Foto:

Sport

ZVEZDA MELJE, NE STAJE! Milunovićev skok rešio Metalac! /VIDEO/

Da je moglo bolje - moglo je, ali i bleda igra Crvene zvezde u Gornjem Milanovcu bila je dovoljna za novu pobedu i osmi meč bez primljenog gola, na kraju trijumf nad Metalcom 1:0!

Informer

Videlo se od starta da su obe ekipe već glavama na odmoru, ali i u takvom odnosu snaga Crvena zvezda uspela je da pobedi. Pretio je Nemanja Milunović posle kornera i protiv Bačke, ali je gol stigao u 27. minutu susreta sa Metalcem. Ben je perfektno pogodio Milunovića u glavu, a štoperu crvneo-belih nije bilo teško da se pokloni i zakuca loptu u mrežu.

Već u sledećem napadu Falćineli je istrčao sam pred Puletića, ali je golman Metalca sjajno odreagovao i skinuo mu zicer. Već tu je bio kraj velikim uzbuđenjima, imao je i Gajić dobru priliku desetak minuta pred kraj meča, ali je iskusni Puletić ponovo sačuvao svoju mrežu. 

Informer

METALAC - CRVENA ZVEZDA 0:1 (0:1)

Strelac: Milunović 37
Stadion: FK Metalac Sudija: Lazar Lukić

MERALAC: Puletić, Popović, Vlalukin, Vasiljević, Katanić, Zoćević, Rogač, Antonijević, Jokić, Milićević, Prestiž. Trener: Žarko Lazetić

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gajić, Pankov, Milunović, Rodić, Nikolić, Petrović, Ben, Vukanović, Ivanić, FalĆineli. Trener: Dejan Stanković 

TOK MEČA

Drugo poluvreme

90. minut - Crveni karton za pomoćnika Žarka Lazetića, ali i drugi žuti za Grbovića, završava Metalac utakmicu sa igračem manje!

85. minut - Sve karte baca Žarko Lazetić sada u napad, nije ostalo još mnogo vremena Metalcu da ostane neporažen protiv Crvene zvezde!

83. minut - Tek nekoliko sekundi bilo je potrebno Ričmondu Boaćiju da zapreti Metalcu! 

78. minut - Velika šansa za Milana Gajića, Ivanić ga je uposlio na drugoj stativi, ali je Puletić dva puta dobro odreagovao!

73. minut - Fauliran je Falćineli, "skraćeni" korner za Zvezdu. Ben je izveo slobodan udarac pokušao je Falćineli glavom, ali je lopta otišla preko gola!

Informer

68. minut - Još jedna sumnjiva odluka, Pankov i Prestiž su bili u kontaktu, ipak, sudija Lazar Lukić je samo odmahnuo rukom!

65. minut - Sumnjiva odluka pomoćnika sudije Gorana Stanojevića, Falćineli je primio veoma dobar pas od Mirka Ivanića, ali je linijski sudija podigao zastavicu i sinalizirao ofsajd. Teško je videti na ponovljenom snimku!

61. minut - Ogromna šansa za El Fardu Bena! Sjajno je Ivanić poslao loptu iza odbrane Metalca i uposlio Bena, ali je Zvezdin napadač šutirao daleko pored gola!

58. minut - Presekao je Vukanović loptu na sredini terena, krenula je kontra Crvene zvezde, ali je Prestiž oštrim startom faulirao Vukanovića!

Informer

55. minut - Šutirao je Milan Rodić sa distance, ali bez prevelike opasnosti za Puletića!

51. minut - Spor ritam na startu drugog poluvremena, Rodić je "požuteo" nakon starta na Prestižom, ali Metalac nije iskoristio slobodan udarac. 

46. minut - Počeo je drugi deo igre, sa centra su krenuli fudbaleri Metalca!

Prvo poluvreme

Informer

45. minut - Gotovo je prvo poluvreme!

44. minut - Velika šansa za Metalac! Sjajno je ubacio loptu Vlalukin nakon kornera,  pokušao je Popović, ali je Borjan uspeo da odbrani!

38. minut - Ni minut nije prošao od prvog Zvezdinog gola, a umalo da padne i drugi! Falćineli je sam istrčao ispred Puletića, ali je golman Metalca sjajno odreagovao! Lopta ga je pogodila u glavu!

37. minut - GOOOOOOL! Još jedan korner za crveno-bele, Milunović je ponovo bio najviši u skoku i zakucao loptu u mrežu Puletića, Zvezda vodi 1:0!

35. minut - Pripretila je ponovo Crvena zvezda, Ben je dobro ubacio loptu posle kornera, ali udarac Milunovića odlazi malo preko prečke!

31. minut - Sjajan pokušaj Jokića koji je uhvatio Borjana na pogrešnoj nozi, ali Zvezdin kapiten ipak uspeva da interveniše!

28. minut - Sada dobra akcija Metalca, pokušao je Prestiž da pronađe Katanića u šesnaestercu, ali je Borjan pročitao i presekao loptu!

24. minut - Sve opasniji su crveno-beli, Ivanić je sada centrirao, ali Ben nije stigao do lopte na vreme, ostaje 0:0!

Informer

20. minut - Crvena zvezda steže obruč oko gola Metalca, za sada bez konkretnog učinka, svi prilazi golu ekipe Žarka Lazetića su zatvoreni!

14. minut - Prva konkretna akcija Metalca! Pokrenuo je Katanić kontru, uposlio je Vlalukina, ali Borjan brani udarac nekadašnjem omladincu Partizana!

12. minut - Nova opasnost pred golom Metalca, pokušao je Gajić sa distance, ali je lopta otišla preko gola koji čuva Puletić!

9. minut - Prva prilika za Crvenu zvezdu, Pankov je dobro uposlio Nikolića, ali su defanzivci Metalca izblokirali njegov pokušaj!

5. minut - Nervozno su počele mnoge ekipe, sa mnogo grešaka na sredini terena, Zvezda ipak, malo organizivanija!

Informer

1. minut - Utakmica je počela!

15:18 - Poznati su i sastavi Zvezde i Metalca. 

15:15 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 19. kola Linglong Superlige između Metalca i Crvene zvezde. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!